Peakoka Hervé Paya hooajaline menüü

Loon hooajalisi menüüd, milles on ühendatud tehnika, emotsioon ja erakordsed tooted, mis on inspireeritud minu päritolust Réunionist, minu reisidest ja kaasaegsest prantsuse köögist.
Masintõlgitud
Kokk linnas Pariis
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Avastusmenüü

€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Avastusmenüü on 4-käiguline õhtusöök (suupiste, eelroog, pearoog, magustoit), mis valmistatakse sinu ees. Mulle meeldib luua eriline hetk vahetusteks ja jagamiseks: ma valmistan süüa, selgitan, jutustan lugusid. Iga roog on inspireeritud minu päritolust Réunioni saarelt ja reisidest, kus on segunenud Prantsuse köök ja maailma maitsed. Sõbralik ja rafineeritud kogemus, kus taldrikust saab tõeline teekond.

Allkirja menüü

€ 150 
Broneeringu minimaalne hind: € 900
Gastronoomiline elamus neljas kuni viies etapis, rafineeritus ja loomingulisus. Valmistan sinu ees toite, mis on inspireeritud minu reisidest ja päritolust Réunionist, segades hooajalisi tooteid ja eksootilisi nüansse. Tõeline meelte rännak, kus iga roog jutustab lugu.

Gastronoomilise elamuse menüü

€ 200 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 200
Ülim elamus: 6-käiguline eritellimusel degusteerimismenüü. Ma kujundan iga roa vastavalt sinu soovidele, et pakkuda erakordset gurmeerestorani väärilist õhtusööki otse sinu kodus. Kokanduskursused, vahetused, maitsete sobitamine ja hoolikas esitlus: unustamatu hetk reisimise ja tipptasemel kokakunsti vahel.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Hervé.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 2 aastat
Olen kokanud koos peakoka Alexandre Augeriga ja koolitanud Zanzibaris meeskonda
Karjääri tipphetk
Olen töötanud privaatkokana Prantsusmaal, Ibizal ja Tansaanias nii era- kui ka äriklientide juures
Haridus ja koolitus
HACCP
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pariis ja Lille asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Hervé hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Peakoka Hervé Paya hooajaline menüü

Loon hooajalisi menüüd, milles on ühendatud tehnika, emotsioon ja erakordsed tooted, mis on inspireeritud minu päritolust Réunionist, minu reisidest ja kaasaegsest prantsuse köögist.
Masintõlgitud
Kokk linnas Pariis
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Tasuta tühistamine

Avastusmenüü

€ 100 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Avastusmenüü on 4-käiguline õhtusöök (suupiste, eelroog, pearoog, magustoit), mis valmistatakse sinu ees. Mulle meeldib luua eriline hetk vahetusteks ja jagamiseks: ma valmistan süüa, selgitan, jutustan lugusid. Iga roog on inspireeritud minu päritolust Réunioni saarelt ja reisidest, kus on segunenud Prantsuse köök ja maailma maitsed. Sõbralik ja rafineeritud kogemus, kus taldrikust saab tõeline teekond.

Allkirja menüü

€ 150 
Broneeringu minimaalne hind: € 900
Gastronoomiline elamus neljas kuni viies etapis, rafineeritus ja loomingulisus. Valmistan sinu ees toite, mis on inspireeritud minu reisidest ja päritolust Réunionist, segades hooajalisi tooteid ja eksootilisi nüansse. Tõeline meelte rännak, kus iga roog jutustab lugu.

Gastronoomilise elamuse menüü

€ 200 
Broneeringu minimaalne hind: € 1 200
Ülim elamus: 6-käiguline eritellimusel degusteerimismenüü. Ma kujundan iga roa vastavalt sinu soovidele, et pakkuda erakordset gurmeerestorani väärilist õhtusööki otse sinu kodus. Kokanduskursused, vahetused, maitsete sobitamine ja hoolikas esitlus: unustamatu hetk reisimise ja tipptasemel kokakunsti vahel.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Hervé.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 2 aastat
Olen kokanud koos peakoka Alexandre Augeriga ja koolitanud Zanzibaris meeskonda
Karjääri tipphetk
Olen töötanud privaatkokana Prantsusmaal, Ibizal ja Tansaanias nii era- kui ka äriklientide juures
Haridus ja koolitus
HACCP
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pariis ja Lille asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Hervé hostib ettevõttena

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?