Kuulus kokk Keith Rhodes esitleb
Kokk Keith Rhodes on kahekordne James Beardi nominent. Auhinnatud kokk ja kulinaarne meistrimees, kes on tuntud tänu osalemisele saates „Top Chef 9“. Kokk valmistab unustamatuid roogasid, mis tähistavad Carolina ranniku maitseid.
Masintõlgitud
Kokk linnas Wilmington
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Gullah Gee cee elamus
€ 85 € 85/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
Koka juhitud mereandide õhtusöök, mis on inspireeritud Gullah Ghechee rannikutraditsioonidest, sisaldab klassikalisi roogasid, krabiriisi, okra hautist, aurutatud krevette ja palju muud. Maitsev lugu toidu rändest ja piirkondlikust kultuurist.
Peakoka taimetoit 4 käiguga
€ 85 € 85/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
Naudi koka valmistatud mitmekäigulist taimetoidu degusteerimismenüüd hooajaliste käsitsi korjatud kohalike köögiviljadega. Rikkalikud maitsed, hoolikalt valmistatud road. Me saame rahuldada ka kõik toitumisega seotud soovid. Vegan, gluteenivaba jne. Sa pole kunagi selliseid köögivilju söönud... sa ei tunne lihast puudust.
Kuuekäiguline tänavatoidu degusteerimine
€ 90 € 90/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
James Beard Foundationi poolt nomineeritud peakokk Rhodesi käsitsi valmistatud Aasia maitsetega menüü. Erinevad maitsed, mis rõõmustavad maitsemeeli. 1. Sidrunheina ja sealiha suverullid 2. Krabikook.3. Toores lõhe, 4. Seakõhupall.
5. Hoisin BBQ ribid 6. Vürtsikad praetud jahubanaanid kookosdipiga
Kohalikud austriõhtul
€ 107 € 107/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
Kohalikud austrid. Kokk on valitud. Ettevalmistused hõlmavad toorest 1/2 kesta migoneete võiga ja kuuma kastmega, samuti on meil minu isiklikud lemmikud „Dirty South Oysters“; 1/2 kesta austrid, millele on lisatud kapsast, juustu ja peekonit. Me naudime ka austri võileibu. Low Country maitsed ja juhendatud degusteerimine. Tõeline kohalik söögielamus.
Low Country keedupotid ja suupisted
€ 115 € 115/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
Lõõgastav rannikupäritolu mereandide keedupood sisaldab krevette, karpe, magusat maisi, punaseid kartuleid ja suitsuvorsti. Sobib hästi grupiga einestamiseks, elavaks vestluseks ja pingevabaks nautimiseks. Või, kokteil ja tulised kastmed hinna sees. Lisatasu eest saame lisada lumekrabi jalgu, siniseid krabisid ja homaari.
Klassikaline steigiga õhtusöök 2026
€ 128 € 128/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 637
Selleks steigielamuseks sobib ainult parim veiseliha. Alusta Wildersi Wagyu lihavõileibadega, kohalike salatitega, röstitud Prime Filet Mignoniga, soolakoorikuga kartuliga ja trühvlivõiga. Serveeritakse Burre Rouge kastmega. Lisa lisatasu eest krabikook, homaarisaba või jumbo krevetid. Head isu!
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Keith.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 25 aastat
Peakokk Keith Rhodes, peakoka omanik @ Catch restoran & Tacklebox kichen & VOYCE Bistro
Karjääri tipphetk
Esinenud Food Networkis, 2x James Beardi finalist. Osales Top Chefi 9. hooajal.
Haridus ja koolitus
CFCC ja iseõppinud, ta lihvis oma oskusi peene köögi ja kogemuste kaudu
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Wilmington ja Myrtle Beach asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Võid tulla ka minu juurde:
Wilmington, Põhja-Carolina osariik, 28401, Ameerika Ühendriigid
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 134 Alates € 134/külaline. Esialgne hind: € 149
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?







