Minu maitseelamus
Toon Michelini köökide täpsuse ja ülemaailmse köögi loomingulisuse otse sinu lauale. Valmistan roogasid, mis rõõmustavad meeli ja jutustavad lugusid.
Masintõlgitud
Kokk linnas London
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Toscana lapsepõlvemälestused
€ 92 € 92/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 455
See menüü on teekond läbi Toscana südame ning tähistab minu kodupiirkonna ajatuid maitseid elegantsi ja hoolega. Värske käsitsi valmistatud pasta, maalähedased, kuid rafineeritud Itaalia road ja klassikalised Toscana retseptid – iga roog jutustab loo traditsioonidest ja hooajalisusest. Rikkalikud ja meeldivad maitsed, mida täiendavad kaasaegsed nüansid ning mis on valmistatud värsketest koostisosadest, et tuua Toscana hing otse sinu lauale
Vahemere maa
€ 103 € 103/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 512
Kulinaarne teekond üle Vahemere päikesepaisteliste maade, Hispaania oliivisaludest Põhja-Aafrika vürtsilõhnaliste turgude ja Itaalia rannikuköökideni.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Alessandra.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 14 aastat
Kahe Michelini tärniga restoran.
Õppinud Giorgio Locatelli käe all.
Taimetoidu ekspert.
Karjääri tipphetk
Mildredsi „Easy Vegan“ kokaraamatu kaasautor.
Haridus ja koolitus
Sertifitseeritud Lucca (Itaalia) kokakooli poolt,
Sushi meister – Lucca
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas London asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 4 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
Alessandra hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 92 Alates € 92 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 455
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?



