Kokk Ivani teadlik eine

Suhtun sushisse kui kunsti ja distsipliini, tasakaalustades täpsust, värskust ja esitlust. Klassikalisest nigirist ja sashimist taimsete rullideni – keskendun puhastele maitsetele ja täiuslikule tekstuurile
Masintõlgitud
Kokk linnas San Diego
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Jaapani suupisted sushirullid

€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Alusta oma kulinaarset kogemust valikuga rafineeritud Jaapani väikestest taldrikutest, mis on mõeldud maitsemeelte äratamiseks. Iga eelroog on valmistatud tasakaalustatult, hooajaliste koostisosadega ja traditsioonilise Jaapani köögi elegantsiga. Iga roog on serveeritud minimalistliku elegantsiga, mis võimaldab igal koostisosal särada. Ükskõik, kas su külalised on Jaapani köögiga alles tuttavad või kogenud sushisõbrad, loovad need eelroad ideaalse õhkkonna meeldejäävaks söögielamuseks

Sushirullid

€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Valmistan sushirulle orgaanilistest toiduainetest, säästvalt püütud mereannidest ja hooajalisest toorainest. Iga rull peegeldab maitse, värvi ja tekstuuri harmooniat – tasakaalu traditsioonilise Jaapani tehnika ja värskete, Californiast inspireeritud maitsete vahel.

Sashimi / nigiri / sushirullid

€ 131 € 131/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Minu sashimi peegeldab „talust lauale“ filosoofiat – selles on kasutatud säästvalt püütud kala ja mahetooteid. Iga taldrik on puhtuse ja tasakaalu väljendus, mis ühendab traditsioonilise Jaapani tehnika hooajaliste kohalike koostisosadega
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Ivan.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 11 aastat
Olin Point Loma sushibaari peakokk
Karjääri tipphetk
Osalesin kokandusvõistlusel
Haridus ja koolitus
Kulinaaria kraad The Art Institute of California San Diegos
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas San Diego, Jamul, Tijuana ja Lakeside asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 100 Alates € 100 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Kokk Ivani teadlik eine

Suhtun sushisse kui kunsti ja distsipliini, tasakaalustades täpsust, värskust ja esitlust. Klassikalisest nigirist ja sashimist taimsete rullideni – keskendun puhastele maitsetele ja täiuslikule tekstuurile
Masintõlgitud
Kokk linnas San Diego
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 100 Alates € 100 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Tasuta tühistamine

Jaapani suupisted sushirullid

€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Alusta oma kulinaarset kogemust valikuga rafineeritud Jaapani väikestest taldrikutest, mis on mõeldud maitsemeelte äratamiseks. Iga eelroog on valmistatud tasakaalustatult, hooajaliste koostisosadega ja traditsioonilise Jaapani köögi elegantsiga. Iga roog on serveeritud minimalistliku elegantsiga, mis võimaldab igal koostisosal särada. Ükskõik, kas su külalised on Jaapani köögiga alles tuttavad või kogenud sushisõbrad, loovad need eelroad ideaalse õhkkonna meeldejäävaks söögielamuseks

Sushirullid

€ 100 € 100/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Valmistan sushirulle orgaanilistest toiduainetest, säästvalt püütud mereannidest ja hooajalisest toorainest. Iga rull peegeldab maitse, värvi ja tekstuuri harmooniat – tasakaalu traditsioonilise Jaapani tehnika ja värskete, Californiast inspireeritud maitsete vahel.

Sashimi / nigiri / sushirullid

€ 131 € 131/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 434
Minu sashimi peegeldab „talust lauale“ filosoofiat – selles on kasutatud säästvalt püütud kala ja mahetooteid. Iga taldrik on puhtuse ja tasakaalu väljendus, mis ühendab traditsioonilise Jaapani tehnika hooajaliste kohalike koostisosadega
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Ivan.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 11 aastat
Olin Point Loma sushibaari peakokk
Karjääri tipphetk
Osalesin kokandusvõistlusel
Haridus ja koolitus
Kulinaaria kraad The Art Institute of California San Diegos
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas San Diego, Jamul, Tijuana ja Lakeside asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 20 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?