Armastusega valmistatud peened road Chef Alvarez

Olen erinevate köökidega visionäär, mulle meeldib süüa teha inimestele, kes armastavad head toitu ja soovivad kogemusi
Masintõlgitud
Kokk linnas Pavia provints
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Lihaplaadid

€ 85 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Avasta eksklusiivne degusteerimine, mis on pühendatud lihale, iga roa peamisele koostisosale. Ainult värsked tooted, mis on valitud säästvatest taludest: veise-, vasika-, lamba- ja sealiha parimad tükid, mida on töödeldud erakordsete tehnikatega. Alates kuiv-laagerdumisest kuni sous-vide küpsetamiseni, alates aeglasest suitsutamisest kuni tagurpidi grillimiseni, iga suutäis rõhutab looduslikke tekstuure, mahlasid ja aroome. Maitseelamuste rännak rafineeritud maitsetele, kus toored koostisosad kohtuvad meisterliku käsitööga.

Kalaroad

€ 110 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Naudi eksklusiivset degusteerimist, kus pakutakse ainult värsket kala otse merest. Toore hariliku tuuni tartar yuzuga, aurutatud punased krevetid merevetikatega, külmsuitsutatud mereahven, misoga marineeritud ja grillitud makrell. Rafineeritud tehnikad: molekulaarne ceviche, madalal temperatuuril sous-vide toiduvalmistamine, kuivatamine intensiivse umami saamiseks. Iga roog rõhutab puhtust, maitset ja sametist tekstuure. Austusavaldus säästlikule kalapüügile, ookeani elegantsi otsivatele maitsemeeltele.

Michelini tärni kostüüm

€ 180 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
8-käiguline sümfoonia elegantsi templis. Suurepärased toorained – trühvlid, kaaviar – tantsivad avangardsete tehnikatega: sfereerimine, kääritamine, ürtide aurutamine. Iga roog on maal: sinine homaar suitsutatud karpide puljongis, tuvike kahes portsjonis koos vin santo kastmega. Laitmatu teenindus, sosistav tuba, haruldased veinipaarid. Täielik elamus, kus maitse, vaade ja emotsioonid saavad kokku puhtas kulinaarias.

Sushipeo

€ 200 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee sushimenüü: 12 nigirit ja omakase looduskalaga Tsukijist ja Hokkaidost. 7-päevase otoro nigiri, suitsutatud dashis marineeritud ikura, kreemjas uni bambusest aurutatud Koshihikari riisil. Tehnikad: binchotani põletamine, pruunvetikatega laagerdamine, millimeetritäpsed käsilõiked. Autentne rull praetud wagyu veiseliha ja musta trühvliga. Mikropartiidest pärit sake sobitamine. Jaapani puhtus on ülendatud kaasaegseks luksuseks, täpsuse ja umami rituaalis

Meri ja mäed

€ 250 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Super gurmee mere- ja mägimenüü: 10 rooga, mis ühendavad sügaviku ja tipu. Gillardeau austrid männi geeliga; küpsetatud kammkarbid porcini seene koorega; sinine homaar koorikloomade pürees valge Alba trühvliga; A5 wagyu punaste krevettide ja vin jaune'i reduktsiooniga. Tehnikad: sous-vide, külmsuitsutamine, mahlapallide valmistamine. Looduslik kala ja üllas liha sulanduvad umami harmooniatesse. Mägi- ja mereveinide paarimine. Elegantsus, kus maa ja meri muutuvad poeesiaks.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Fernando.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 15 aastat
Olen mitu aastat süüa teinud kuulsatele inimestele ja modellidele
Karjääri tipphetk
Kirjutan ajakirjale Medium ja olen avaldanud raamatu „Secretos de Chef “
Haridus ja koolitus
Olen uhke oma 2 juhendaja diplomi üle ja 2018. aastal valiti mind Malta parimaks kokaks
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pavia provints ja Novara provints asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Viipekeele võimalus

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Fernando hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 85 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Armastusega valmistatud peened road Chef Alvarez

Olen erinevate köökidega visionäär, mulle meeldib süüa teha inimestele, kes armastavad head toitu ja soovivad kogemusi
Masintõlgitud
Kokk linnas Pavia provints
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 85 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Tasuta tühistamine

Lihaplaadid

€ 85 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Avasta eksklusiivne degusteerimine, mis on pühendatud lihale, iga roa peamisele koostisosale. Ainult värsked tooted, mis on valitud säästvatest taludest: veise-, vasika-, lamba- ja sealiha parimad tükid, mida on töödeldud erakordsete tehnikatega. Alates kuiv-laagerdumisest kuni sous-vide küpsetamiseni, alates aeglasest suitsutamisest kuni tagurpidi grillimiseni, iga suutäis rõhutab looduslikke tekstuure, mahlasid ja aroome. Maitseelamuste rännak rafineeritud maitsetele, kus toored koostisosad kohtuvad meisterliku käsitööga.

Kalaroad

€ 110 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Naudi eksklusiivset degusteerimist, kus pakutakse ainult värsket kala otse merest. Toore hariliku tuuni tartar yuzuga, aurutatud punased krevetid merevetikatega, külmsuitsutatud mereahven, misoga marineeritud ja grillitud makrell. Rafineeritud tehnikad: molekulaarne ceviche, madalal temperatuuril sous-vide toiduvalmistamine, kuivatamine intensiivse umami saamiseks. Iga roog rõhutab puhtust, maitset ja sametist tekstuure. Austusavaldus säästlikule kalapüügile, ookeani elegantsi otsivatele maitsemeeltele.

Michelini tärni kostüüm

€ 180 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
8-käiguline sümfoonia elegantsi templis. Suurepärased toorained – trühvlid, kaaviar – tantsivad avangardsete tehnikatega: sfereerimine, kääritamine, ürtide aurutamine. Iga roog on maal: sinine homaar suitsutatud karpide puljongis, tuvike kahes portsjonis koos vin santo kastmega. Laitmatu teenindus, sosistav tuba, haruldased veinipaarid. Täielik elamus, kus maitse, vaade ja emotsioonid saavad kokku puhtas kulinaarias.

Sushipeo

€ 200 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Gurmee sushimenüü: 12 nigirit ja omakase looduskalaga Tsukijist ja Hokkaidost. 7-päevase otoro nigiri, suitsutatud dashis marineeritud ikura, kreemjas uni bambusest aurutatud Koshihikari riisil. Tehnikad: binchotani põletamine, pruunvetikatega laagerdamine, millimeetritäpsed käsilõiked. Autentne rull praetud wagyu veiseliha ja musta trühvliga. Mikropartiidest pärit sake sobitamine. Jaapani puhtus on ülendatud kaasaegseks luksuseks, täpsuse ja umami rituaalis

Meri ja mäed

€ 250 
Broneeringu minimaalne hind: € 600
Super gurmee mere- ja mägimenüü: 10 rooga, mis ühendavad sügaviku ja tipu. Gillardeau austrid männi geeliga; küpsetatud kammkarbid porcini seene koorega; sinine homaar koorikloomade pürees valge Alba trühvliga; A5 wagyu punaste krevettide ja vin jaune'i reduktsiooniga. Tehnikad: sous-vide, külmsuitsutamine, mahlapallide valmistamine. Looduslik kala ja üllas liha sulanduvad umami harmooniatesse. Mägi- ja mereveinide paarimine. Elegantsus, kus maa ja meri muutuvad poeesiaks.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Fernando.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 15 aastat
Olen mitu aastat süüa teinud kuulsatele inimestele ja modellidele
Karjääri tipphetk
Kirjutan ajakirjale Medium ja olen avaldanud raamatu „Secretos de Chef “
Haridus ja koolitus
Olen uhke oma 2 juhendaja diplomi üle ja 2018. aastal valiti mind Malta parimaks kokaks
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pavia provints ja Novara provints asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Viipekeele võimalus

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Fernando hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?