Privaatkokk Astrid

heaolu, toidu disain, kulinaaria, loovus, gastronoomia
Masintõlgitud
Kokk linnas Torre del Mar
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Imeline brantš

€ 30 € 30/külaline
Naudi hämmastavat brantši hooajaliste puuviljade, täieliku valiku kirgmunade, prantsuse omleti ja munadega Benedict. Samuti on hinna sees pähklitega hapendatud leivad, kohv ja tee ning maitsvad magustoidud, nagu punase puuvilja puru, chia puding omatehtud moosi ja papaia ning karri hummusega.

Klassikaline voog

€ 40 € 40/külaline
Naudi klassikalist menüüd, mille eelroaks on Genova salat, esimeseks pearoaks Caprese baklažaan ja pearoaks Vahemere merilest ning magustoiduks rõõmsameelne panna cotta. Täielik kogemus kõigi roogadega, mis rõõmustavad sinu maitsepungasid.

Head pühi!

€ 45 € 45/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 54
1. valik: maitsestatud või eriretseptiga kalkun 2- Pato delux 3- täidetud seljatükk

Vegui Love

€ 50 € 50/külaline
Naudi täielikku taimset kogemust Vegui Love'iga: Aasia hummus eelroaks, riis seente ja peterselliga esimeseks kursuseks, roheline kikerherne karri pearoaks ning maitsev kookospähkli ja avokaado toorkook magustoiduks. Kõik on olemas tasakaalustatud ja maitsva eine jaoks.

Delia de Mar

€ 60 € 60/külaline
Avasta ainulaadne menüü „Uus paradigma“: vali eelroog, naudi esimest käiku, pearooga ja magustoitu, mis kõik on hoolikalt valmistatud, et pakkuda täielikku ja maitsvat kulinaarset kogemust.

Uus paradigma

€ 100 € 100/külaline
Naudi täiesti uut gastronoomilist kogemust: Gillardeau austrid yuzu pärlite ning džinntooniku vahuga, karmiinpunaste krevettide carpaccio šerriäädikakastme ja õrnade idanditega, küpsetatud harilik piirkalalamp koos šampanjaga maitsestatud beurre blanc'i ja forellimunaga ning lõpetuseks granadilli kreem kookospähkli krõpsu ja söödava kullapulbriga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Astrid.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 20 aastat
Olen töötanud hotellides Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Karjääri tipphetk
Kujundan gastronoomilisi elamusi brändidele ja heaoluüritustele.
Haridus ja koolitus
Sain Madridi Cordón Blue keskkooli poolik stipendium, kuid minu kogemus põhineb minu teekonnal...
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Málaga, Torre del Mar, Vélez-Málaga ja Sierra de las Nieves asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Astrid hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 30 Alates € 30 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk Astrid

heaolu, toidu disain, kulinaaria, loovus, gastronoomia
Masintõlgitud
Kokk linnas Torre del Mar
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 30 Alates € 30 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Imeline brantš

€ 30 € 30/külaline
Naudi hämmastavat brantši hooajaliste puuviljade, täieliku valiku kirgmunade, prantsuse omleti ja munadega Benedict. Samuti on hinna sees pähklitega hapendatud leivad, kohv ja tee ning maitsvad magustoidud, nagu punase puuvilja puru, chia puding omatehtud moosi ja papaia ning karri hummusega.

Klassikaline voog

€ 40 € 40/külaline
Naudi klassikalist menüüd, mille eelroaks on Genova salat, esimeseks pearoaks Caprese baklažaan ja pearoaks Vahemere merilest ning magustoiduks rõõmsameelne panna cotta. Täielik kogemus kõigi roogadega, mis rõõmustavad sinu maitsepungasid.

Head pühi!

€ 45 € 45/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 54
1. valik: maitsestatud või eriretseptiga kalkun 2- Pato delux 3- täidetud seljatükk

Vegui Love

€ 50 € 50/külaline
Naudi täielikku taimset kogemust Vegui Love'iga: Aasia hummus eelroaks, riis seente ja peterselliga esimeseks kursuseks, roheline kikerherne karri pearoaks ning maitsev kookospähkli ja avokaado toorkook magustoiduks. Kõik on olemas tasakaalustatud ja maitsva eine jaoks.

Delia de Mar

€ 60 € 60/külaline
Avasta ainulaadne menüü „Uus paradigma“: vali eelroog, naudi esimest käiku, pearooga ja magustoitu, mis kõik on hoolikalt valmistatud, et pakkuda täielikku ja maitsvat kulinaarset kogemust.

Uus paradigma

€ 100 € 100/külaline
Naudi täiesti uut gastronoomilist kogemust: Gillardeau austrid yuzu pärlite ning džinntooniku vahuga, karmiinpunaste krevettide carpaccio šerriäädikakastme ja õrnade idanditega, küpsetatud harilik piirkalalamp koos šampanjaga maitsestatud beurre blanc'i ja forellimunaga ning lõpetuseks granadilli kreem kookospähkli krõpsu ja söödava kullapulbriga.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Astrid.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 20 aastat
Olen töötanud hotellides Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Karjääri tipphetk
Kujundan gastronoomilisi elamusi brändidele ja heaoluüritustele.
Haridus ja koolitus
Sain Madridi Cordón Blue keskkooli poolik stipendium, kuid minu kogemus põhineb minu teekonnal...
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Málaga, Torre del Mar, Vélez-Málaga ja Sierra de las Nieves asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Astrid hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?