Privaatkokk – Prantsuse Riviera

Autentne, kerge, tervislik, rikkalik, hooajaline, kohalik köök.
Masintõlgitud
Kokk linnas Nizza
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Prantsuse inspiratsioon

€ 230 € 230/külaline
Sukeldu bistronoomilisse kulinaariamaailma, mis rõhutab ranniku värskeid maitseid ja rafineeritud valmistusviise.

Vahemere essentsid

€ 250 € 250/külaline
Tasakaalustatud kulinaarne elamus, mis ühendab gastronoomilise peensuse ja rikkalikud maitsed, mida väljendatakse neljas elegantses etapis, mis toovad esile Vahemere maitseid.

Itaalia essents

€ 300 € 300/külaline
Tule ja sukeldu Itaalia köögi sooja ja rafineeritud maailma, kus iga roog on kutse nautima selle sümboolse riigi kulinaarsete traditsioonide rahustavat elegantsi ja rikkust.

Riviera olemus

€ 300 € 300/külaline
Tule ja avasta ning naudi ikoonilisi roogasid ja eriroogasid, mis on teinud Prantsuse Riviera köögi kuulsaks

Sügised maitsed

€ 350 € 350/külaline
Naudi peent kulinaarset teekonda, mis tutvustab Vahemere võlusid ja peeneid maitseid

Gastronoomiline menüü

€ 400 € 400/külaline
Rafineeritud kuue käiguga kulinaarne teekond, kus hooajatooted, täpne toiduvalmistamine ja peened kombinatsioonid paljastavad keeruka, kaasaegse ja loomingulise gurmeeköök
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Petru-Celinu.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 5 aastat
Töötasin luksusrestoranides, seejärel neli aastat Korsikal gurmeekokana.
Karjääri tipphetk
Juhatasin neli aastat gastronoomilise restorani kööki Korsikal.
Haridus ja koolitus
Koolitatud Michelini kokkade juures Korsikal ja mainekates kulinaariakoolides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Nizza, Monaco, Menton ja Beausoleil asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Viipekeele võimalus

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Petru-Celinu hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 230 Alates € 230 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk – Prantsuse Riviera

Autentne, kerge, tervislik, rikkalik, hooajaline, kohalik köök.
Masintõlgitud
Kokk linnas Nizza
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 230 Alates € 230 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Prantsuse inspiratsioon

€ 230 € 230/külaline
Sukeldu bistronoomilisse kulinaariamaailma, mis rõhutab ranniku värskeid maitseid ja rafineeritud valmistusviise.

Vahemere essentsid

€ 250 € 250/külaline
Tasakaalustatud kulinaarne elamus, mis ühendab gastronoomilise peensuse ja rikkalikud maitsed, mida väljendatakse neljas elegantses etapis, mis toovad esile Vahemere maitseid.

Itaalia essents

€ 300 € 300/külaline
Tule ja sukeldu Itaalia köögi sooja ja rafineeritud maailma, kus iga roog on kutse nautima selle sümboolse riigi kulinaarsete traditsioonide rahustavat elegantsi ja rikkust.

Riviera olemus

€ 300 € 300/külaline
Tule ja avasta ning naudi ikoonilisi roogasid ja eriroogasid, mis on teinud Prantsuse Riviera köögi kuulsaks

Sügised maitsed

€ 350 € 350/külaline
Naudi peent kulinaarset teekonda, mis tutvustab Vahemere võlusid ja peeneid maitseid

Gastronoomiline menüü

€ 400 € 400/külaline
Rafineeritud kuue käiguga kulinaarne teekond, kus hooajatooted, täpne toiduvalmistamine ja peened kombinatsioonid paljastavad keeruka, kaasaegse ja loomingulise gurmeeköök
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Petru-Celinu.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 5 aastat
Töötasin luksusrestoranides, seejärel neli aastat Korsikal gurmeekokana.
Karjääri tipphetk
Juhatasin neli aastat gastronoomilise restorani kööki Korsikal.
Haridus ja koolitus
Koolitatud Michelini kokkade juures Korsikal ja mainekates kulinaariakoolides.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Nizza, Monaco, Menton ja Beausoleil asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Viipekeele võimalus

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Petru-Celinu hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?