Privaatne kokk ja kokanduskursus sinu juures

Ühendan kokanduse, sommeljeeri oskused ja kohaliku kultuuri, et luua „gastronoomilise seltskondlikkuse“ kogemusi, olenemata sellest, kas reisid grupiga või üksi
Masintõlgitud
Kokk linnas Napoli
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Kokanduskursus sinu juures

€ 60 € 60/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Naudi autentset traditsioonilist ema-stiilis Itaalia kokanduskursust – õpi tegema värsket pastat (tagliatelle, lasanje lehed ja palju muud), käsitsi rullitud gnocchit, klassikalisi kastmeid ja isegi seda, kuidas hakata ja täita Itaalia stiilis vorste! Siis sööme seda, mida me valmistasime! Elamus kohandatakse vastavalt sinu eelistustele. Toon kõik vajalikud eriseadmed.

Privaatkokk – liha/köögivilja menüü

€ 60 € 60/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Neljast kohalikust toidust koosnev gastronoomiline menüü, mida on täiendatud kaasaegse puudutusega. Vaata valitud toodete esmaklassilist kvaliteeti, hooajalised koostisosad juhivad lõplikku valikut, mis kinnitatakse broneerimisel. Eelroog: tomati bruschetta, zeppole, buffalo mozzarella, Parma sink. Peamine: veiseliharaguga pasta, spagetid Nerano. Teiseks: röstitud vorstid kartulite, lihapallide, baklažaaniga. Magustoit: caprese, keedukreemikook, pannacotta. Taimetoit/vegan, veinivalik ja lisaroad soovi korral.

Privaatkokk – kalamenüü

€ 80 € 80/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Rafineeritud neljakäiguline menüü, mis sisaldab kaasaegse ilmega kohalikke roogasid. Hooajalised ja kvaliteetsed koostisosad valitakse hoolikalt ja kinnitatakse broneerimisel. Eelroog: merevetikatega zeppole, praetud kalmaar või väikesed kalad. Põhiroog: linguine merekarpide või värske homaariga. Teiseks: päeva röstitud saak (huntahven, meriahven, mõõkkala) kartulitega. Magustoit: sidruni-/pudingukook või pannacotta. Taimetoitlaste/veganite valikud, veinivalik ja lisakursused soovi korral. Homaari hind võib olenevalt saadavusest muutuda.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Giovanni.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Ma ühendan kokanduse, sommeljeeri meisterlikkuse ja kohaliku kultuuri, et luua „gastronoomiline seltskond“
Haridus ja koolitus
Rafineeritud maitse, mis on välja kujunenud nii ema köögis kui ka Michelini tärniga restoranides
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Napoli, Avellino provints, Salerno provints ja Giugliano in Campania asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 18 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Giovanni hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 60 Alates € 60 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatne kokk ja kokanduskursus sinu juures

Ühendan kokanduse, sommeljeeri oskused ja kohaliku kultuuri, et luua „gastronoomilise seltskondlikkuse“ kogemusi, olenemata sellest, kas reisid grupiga või üksi
Masintõlgitud
Kokk linnas Napoli
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 60 Alates € 60 / külalise kohta
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Tasuta tühistamine

Kokanduskursus sinu juures

€ 60 € 60/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Naudi autentset traditsioonilist ema-stiilis Itaalia kokanduskursust – õpi tegema värsket pastat (tagliatelle, lasanje lehed ja palju muud), käsitsi rullitud gnocchit, klassikalisi kastmeid ja isegi seda, kuidas hakata ja täita Itaalia stiilis vorste! Siis sööme seda, mida me valmistasime! Elamus kohandatakse vastavalt sinu eelistustele. Toon kõik vajalikud eriseadmed.

Privaatkokk – liha/köögivilja menüü

€ 60 € 60/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Neljast kohalikust toidust koosnev gastronoomiline menüü, mida on täiendatud kaasaegse puudutusega. Vaata valitud toodete esmaklassilist kvaliteeti, hooajalised koostisosad juhivad lõplikku valikut, mis kinnitatakse broneerimisel. Eelroog: tomati bruschetta, zeppole, buffalo mozzarella, Parma sink. Peamine: veiseliharaguga pasta, spagetid Nerano. Teiseks: röstitud vorstid kartulite, lihapallide, baklažaaniga. Magustoit: caprese, keedukreemikook, pannacotta. Taimetoit/vegan, veinivalik ja lisaroad soovi korral.

Privaatkokk – kalamenüü

€ 80 € 80/külaline
Broneeringu minimaalne hind: € 180
Rafineeritud neljakäiguline menüü, mis sisaldab kaasaegse ilmega kohalikke roogasid. Hooajalised ja kvaliteetsed koostisosad valitakse hoolikalt ja kinnitatakse broneerimisel. Eelroog: merevetikatega zeppole, praetud kalmaar või väikesed kalad. Põhiroog: linguine merekarpide või värske homaariga. Teiseks: päeva röstitud saak (huntahven, meriahven, mõõkkala) kartulitega. Magustoit: sidruni-/pudingukook või pannacotta. Taimetoitlaste/veganite valikud, veinivalik ja lisakursused soovi korral. Homaari hind võib olenevalt saadavusest muutuda.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Giovanni.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 10 aastat
Ma ühendan kokanduse, sommeljeeri meisterlikkuse ja kohaliku kultuuri, et luua „gastronoomiline seltskond“
Haridus ja koolitus
Rafineeritud maitse, mis on välja kujunenud nii ema köögis kui ka Michelini tärniga restoranides
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Napoli, Avellino provints, Salerno provints ja Giugliano in Campania asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 18 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Giovanni hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?