Privaatkokk Francesco

Klassikaline ja kaasaegne köök, uuenduslikkus, värsked koostisosad, tasakaalustatud maitsed.
Masintõlgitud
Kokk linnas Bagno a Ripoli
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Taimede alkeemia

€ 50 € 50/külaline
Köögiviljade kulinaarne teekond, mis algab hummuse ja köögiviljadega rikastatud eelroaga, jätkub õrna esimese käiguga, milleks on cappelletti baklažaaniga, ning lõpeb vürtsika pearoaga, milleks on roheline kurgiroog lillkapsaga, ja kreemja magustoiduga, milleks on kitsejogurtivahukoor mee ja õietolmuga.

Jalutuskäik Toscanas

€ 65 € 65/külaline
Naudi täielikku Toscana teekonda kõikehõlmavate valikutega alates värsketest eelroogadest nagu Pappa al pomodoro ja Panzanella kuni rikkalike esimeste roogadeni nagu Tortelli mugellani ja Gnudi. Naudi seafilee põhirooga karamelliseeritud sibulajäätisega, lõpetades klassikalise Tiramisùga.

Sesfoodi lood

€ 75 € 75/külaline
Naudi täielikku mereelamust värskete eelroogadega nagu lõhetartar ja makrelli sashimi, millele järgneb esimene valikuline roog: pasta mereandidega või risotto krevettidega. Pearoaks on sinituuni tataki ja magustoiduks sidrunikook või troopiline Pavlova.

Francesco toiduelamus

€ 90 € 90/külaline
„Traditsiooniline Itaalia köök kaasaegse vaatega. Värsked koostisosad, loomingulised tehnikad ja unustamatud maitsed
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Francesco.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 4 aastat
Seitse aastat klassikalistes söögikohtades ja peenes restoranides; nüüd loon kaasaegseid roogasid.
Karjääri tipphetk
Kogemus elegantsetes kohtades, kus olen klassikalisi roogasid loominguliselt uuendanud.
Haridus ja koolitus
Koolitus hotellikoolis: traditsioonilised ja elegantsed restoranid.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga ja Bagno a Ripoli asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Francesco hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 50 Alates € 50 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk Francesco

Klassikaline ja kaasaegne köök, uuenduslikkus, värsked koostisosad, tasakaalustatud maitsed.
Masintõlgitud
Kokk linnas Bagno a Ripoli
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 50 Alates € 50 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Taimede alkeemia

€ 50 € 50/külaline
Köögiviljade kulinaarne teekond, mis algab hummuse ja köögiviljadega rikastatud eelroaga, jätkub õrna esimese käiguga, milleks on cappelletti baklažaaniga, ning lõpeb vürtsika pearoaga, milleks on roheline kurgiroog lillkapsaga, ja kreemja magustoiduga, milleks on kitsejogurtivahukoor mee ja õietolmuga.

Jalutuskäik Toscanas

€ 65 € 65/külaline
Naudi täielikku Toscana teekonda kõikehõlmavate valikutega alates värsketest eelroogadest nagu Pappa al pomodoro ja Panzanella kuni rikkalike esimeste roogadeni nagu Tortelli mugellani ja Gnudi. Naudi seafilee põhirooga karamelliseeritud sibulajäätisega, lõpetades klassikalise Tiramisùga.

Sesfoodi lood

€ 75 € 75/külaline
Naudi täielikku mereelamust värskete eelroogadega nagu lõhetartar ja makrelli sashimi, millele järgneb esimene valikuline roog: pasta mereandidega või risotto krevettidega. Pearoaks on sinituuni tataki ja magustoiduks sidrunikook või troopiline Pavlova.

Francesco toiduelamus

€ 90 € 90/külaline
„Traditsiooniline Itaalia köök kaasaegse vaatega. Värsked koostisosad, loomingulised tehnikad ja unustamatud maitsed
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Francesco.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 4 aastat
Seitse aastat klassikalistes söögikohtades ja peenes restoranides; nüüd loon kaasaegseid roogasid.
Karjääri tipphetk
Kogemus elegantsetes kohtades, kus olen klassikalisi roogasid loominguliselt uuendanud.
Haridus ja koolitus
Koolitus hotellikoolis: traditsioonilised ja elegantsed restoranid.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Pergine Valdarno, Montepulciano, Sinalunga ja Bagno a Ripoli asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Francesco hostib eraisikuna

Tema vastutab selle teenuse eest.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?