Stephani traditsiooniline Itaalia köök

Olen Rossoblu peakokk ja omanik ning olen olnud külaliskohtunik saadetes „Top Chef“ ja „Hell's Kitchen“.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Hingega valmistatud Itaalia toit

€ 212 € 212/külaline
Naudi traditsioonilist Itaalia õhtusööki, mis sisaldab käsitsi valmistatud pastat, turult ostetud värskeid tooteid ning kvaliteetseid mereande ja liha.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Steve & Dina.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 27 aastat
Praegu omavad ja juhivad nad Los Angeleses pitsarestorane Rossoblu ja Superfine Pizza.
Karjääri tipphetk
Minu restoran Sotto kuulutati Esquire'i poolt USA parimate uute restoranide hulka.
Haridus ja koolitus
Lõpetasin UC San Diego ja New Yorgi kulinaariainstituudi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 212 Alates € 212 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Stephani traditsiooniline Itaalia köök

Olen Rossoblu peakokk ja omanik ning olen olnud külaliskohtunik saadetes „Top Chef“ ja „Hell's Kitchen“.
Masintõlgitud
Kokk linnas Los Angeles
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 212 Alates € 212 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Hingega valmistatud Itaalia toit

€ 212 € 212/külaline
Naudi traditsioonilist Itaalia õhtusööki, mis sisaldab käsitsi valmistatud pastat, turult ostetud värskeid tooteid ning kvaliteetseid mereande ja liha.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Steve & Dina.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 27 aastat
Praegu omavad ja juhivad nad Los Angeleses pitsarestorane Rossoblu ja Superfine Pizza.
Karjääri tipphetk
Minu restoran Sotto kuulutati Esquire'i poolt USA parimate uute restoranide hulka.
Haridus ja koolitus
Lõpetasin UC San Diego ja New Yorgi kulinaariainstituudi.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Los Angeles asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?