Privaatkokk Anthony

Toitlustus, toidukomplektid, küpsetised, kohalikud toidud, mitu kööki, värsked koostisosad.
Masintõlgitud
Kokk linnas Toronto
Teenust osutatakse sinu majutuskohas

Mehhiko leek

€ 99 € 99/külaline
Koge Mehhiko elavaid maitseid meie Mehhiko Flare menüüga. Alusta krõbedate Mehhiko tänavamaise maisi phyllo tassidega või praetud wonton tacodega, mis on täidetud esmaklassilise veiseliha ja suitsutatud seentega. Naudi segatud taco-baari, kus on marineeritud liha ja traditsioonilised lisandid. Lõpetuseks churro kausid, mis on täidetud tequila-vanilli laimijäätise ja dulce de leche'iga.

Itaalia stiil

€ 112 € 112/külaline
Koge Itaalia olemust esimeste roogade valikuga, milleks on trühvliga rikastatud risotto või marineeritud röstitud paprika ürdikrostantiinil kitsejuustuga. Pearoaks on delikaatne hiidlest al Cartoccio hooajaliste köögiviljade ja sidruni-murulaugu võiga. Lõpetuseks kõik hinnas magustoidud: piparkoogitiramisu ja sidruncello panna cotta granaatõuna coulis'iga.

Prantsuse elegants

€ 112 € 112/külaline
Naudi peent prantsuse maitset õrna lõhegravlaxi eelroaga, millele järgnevad rikkalikud võikõrvitsa kroketid metssea peekoniga. Pearoaks on Gruyère'i juustu ja pancettaga täidetud kana, millele järgneb klassikaline vaarika- ja vaniljemagustoit Mille Feuilles.

Jaapani stiilis laienev lõige

€ 137 € 137/külaline
Koge täielikku Jaapani stiili kõik-hinnas menüüga, mis sisaldab värskeid austreid ja sashimi torne. Esimeseks kursuseks naudi erinevaid tempura-, kreveti- ja gyozaroogasid. Pearoogadeks on katsu sealiha, rameni supp ja veiseliha karri. Lõpetuseks mitmesugused magustoidud nagu kookosriisipuding, mille feuilles ja rohelise tee jäätis.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Anthony.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 13 aastat
13 aastat toiduainetööstuses; asutaja Kennedy Catering Corp, privaatne, üritused, pulmad.
Karjääri tipphetk
Asutas ettevõtte Kennedy Catering Corp, mis teeb koostööd kohalike talunike ja tarnijatega.
Haridus ja koolitus
Alustasin kodus kokkamisega 8-aastaselt; õppisin Humber College'is, töötasin toiduvalmistamise valdkonnas.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Toronto, Mississauga, Brampton ja Vaughan asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.
€ 99 Alates € 99 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?

Privaatkokk Anthony

Toitlustus, toidukomplektid, küpsetised, kohalikud toidud, mitu kööki, värsked koostisosad.
Masintõlgitud
Kokk linnas Toronto
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
€ 99 Alates € 99 / külalise kohta
Tasuta tühistamine

Mehhiko leek

€ 99 € 99/külaline
Koge Mehhiko elavaid maitseid meie Mehhiko Flare menüüga. Alusta krõbedate Mehhiko tänavamaise maisi phyllo tassidega või praetud wonton tacodega, mis on täidetud esmaklassilise veiseliha ja suitsutatud seentega. Naudi segatud taco-baari, kus on marineeritud liha ja traditsioonilised lisandid. Lõpetuseks churro kausid, mis on täidetud tequila-vanilli laimijäätise ja dulce de leche'iga.

Itaalia stiil

€ 112 € 112/külaline
Koge Itaalia olemust esimeste roogade valikuga, milleks on trühvliga rikastatud risotto või marineeritud röstitud paprika ürdikrostantiinil kitsejuustuga. Pearoaks on delikaatne hiidlest al Cartoccio hooajaliste köögiviljade ja sidruni-murulaugu võiga. Lõpetuseks kõik hinnas magustoidud: piparkoogitiramisu ja sidruncello panna cotta granaatõuna coulis'iga.

Prantsuse elegants

€ 112 € 112/külaline
Naudi peent prantsuse maitset õrna lõhegravlaxi eelroaga, millele järgnevad rikkalikud võikõrvitsa kroketid metssea peekoniga. Pearoaks on Gruyère'i juustu ja pancettaga täidetud kana, millele järgneb klassikaline vaarika- ja vaniljemagustoit Mille Feuilles.

Jaapani stiilis laienev lõige

€ 137 € 137/külaline
Koge täielikku Jaapani stiili kõik-hinnas menüüga, mis sisaldab värskeid austreid ja sashimi torne. Esimeseks kursuseks naudi erinevaid tempura-, kreveti- ja gyozaroogasid. Pearoogadeks on katsu sealiha, rameni supp ja veiseliha karri. Lõpetuseks mitmesugused magustoidud nagu kookosriisipuding, mille feuilles ja rohelise tee jäätis.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Anthony.

Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid

Kokk
Kogemus: 13 aastat
13 aastat toiduainetööstuses; asutaja Kennedy Catering Corp, privaatne, üritused, pulmad.
Karjääri tipphetk
Asutas ettevõtte Kennedy Catering Corp, mis teeb koostööd kohalike talunike ja tarnijatega.
Haridus ja koolitus
Alustasin kodus kokkamisega 8-aastaselt; õppisin Humber College'is, töötasin toiduvalmistamise valdkonnas.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.

Minu spetsialiteedid

Tulen ise sinu juurde

Olen valmis sõitma piirkonnas Toronto, Mississauga, Brampton ja Vaughan asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.

Vajalik teave

Nõuded külalisele

Osaleda võivad vähemalt 2-aastased külalised, kuni 100 külalist.

Ligipääsetavus

Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave

Tühistamise tingimused

Kui tühistad vähemalt 3 päeva enne algust, saad kogu raha tagasi.

Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti

Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?