Tiziana kulinaarsed võlud
Pakun gurmeemenüüd, mis on inspireeritud traditsioonilisest itaalia koduköögist.
Masintõlgitud
Kokk linnas Rooma
Teenust osutatakse sinu majutuskohas
Variety lõikelaud
€ 40 € 40/külaline
See ettepanek sisaldab valikut valmistisi, mis on mõeldud pere või sõpradega jagamiseks. Eine sisaldab valitud soolaliha, näiteks Parma sinki, Bolognese mortadellat, Valtellina bresaolat ja vürtsikat Calabria salaamit, millega kaasneb valge ja teravilja bruschetta. Menüü lõpetab Rooma ricotta, mida serveeritakse mee, kreeka pähklite, moosi ja mandlitega, ning soolased koorepufid, mis on täidetud tuunikala mousse'i, artišokkide, krevettide ja brie'ga.
Kodune toit
€ 50 € 50/külaline
See on gastronoomiline ettepanek, mis meenutab traditsioonilise köögi maitseid. Menüü algab eelroogade valikuga, mis sisaldab krõbedaid piadina-korvikesi caponatinaga ja pikka vaagnaid, kus on soolaliha, juustu ja hooajalisi köögivilju. Sellele järgneb paccheri esimene käik seente ja gorgonzola kreemiga ning lõpuks purune, mis on täis chantilly kreemi, tumedaid šokolaadikrõpse ja värskeid vaarikaid.
Taimetoitlaste degusteerimine
€ 60 € 60/külaline
See on täisväärtuslik eine, mis koosneb roogadest, mis rõhutavad delikaatseid kombinatsioone ja värskeid taimseid koostisosi. Menüüsse kuuluvad brie ja peedi tornid granaatõunaga, leivapaadid lõhe ja kurgi lokkidega, spagetid tomatikreemiga, pühvlipiima burrata ja basiilikuga parmesan. Lõpetuseks pakume baklažaaniparmigiana ja magustoiduks kreemjat tiramisut.
Klassikaline menüü
€ 75 € 75/külaline
See degusteerimine ühendab tüüpilised Itaalia road, mis järgnevad üksteisele tasakaalustatud viisil. Ettepanek sisaldab eelroogasid, nagu suvikõrvits, keedetud sinki ja provola juustu ning baklažaani lihapallidega, millele järgneb esimene tonnarelli artišokkide ja krõbeda peekoniga. Järgmiseks on vasikaliha šnitsel proseccoga, millele on lisatud küpsetatud köögivilja gratiin, ning lõpetuseks punaste marjade ja šantillikoorega murukook.
Ürituste toitlustamine
€ 100 € 100/külaline
See gurmeeroog on mõeldud lõuna- või õhtusöögiks pühade ajal, eriti jõuluperioodil. Täielik menüü võib sisaldada eelroogasid, esimest käiku, teist käiku koos kõrvalroogadega ja magustoitu. See on ideaalne ettepanek neile, kes soovivad luua seltskondlikku hetke, ilma et peaksid tegelema roogade valmistamisega. Soovi korral saame lisada ka laua ettevalmistamise teemakaunistustega.
Kui sul on erisoove või sa tahad muudatusi teha, võid saata sõnumi hostile Tiziana.
Minu kvalifikatsiooni tõendavad dokumendid
Kogemus: 25 aastat
Olen olnud IKEA ja Palombini Ricevimenti gastronoomilise pakkumise koordinaator.
Karjääri tipphetk
Olen koostanud menüüd Borgo della Cartiera Pontificiale ja olulistele tennisevõistlustele.
Haridus ja koolitus
Olen aastaid töötanud pere restoranis, kus sündis minu kirg toiduvalmistamise vastu.
Oma makse kaitsmiseks kasuta raha saatmiseks ja hostidega suhtlemiseks alati Airbnb-d.
Minu spetsialiteedid
Tulen ise sinu juurde
Olen valmis sõitma piirkonnas Rooma asuvate külaliste juurde. Kui soovid broneerida mujale, saada mulle sõnum.
Vajalik teave
Nõuded külalisele
Osaleda võivad vähemalt 18-aastased külalised, kuni 10 külalist.
Ligipääsetavus
Üksikasju küsi oma hostilt. Lisateave
Tühistamise tingimused
Kui tühistad vähemalt 1 päev enne algust, saad kogu raha tagasi.
Tiziana hostib eraisikuna
Tema vastutab selle teenuse eest.
€ 40 Alates € 40 / külalise kohta
Tasuta tühistamine
Kokad: Airbnb kontrollib alati kvaliteeti
Kokki hinnatakse töökogemuse, loominguliste menüüde ja maine järgi. Lisateave
Kas märkasid probleemi?






