Airbnb teenused

Kokad asukohas Sidcup

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Philippe 'i Aasia-Prantsuse fusioon

Prantsuse-Jaapani gurmeefusioon umami, tasakaalu, täpsuse ja üllatusega.

Michele 'i Kariibi mere-Aasia fusioon

Kirglik on luua autentseid ja ainulaadseid maitseid, mis ühendavad Kariibi mere ja Aasia.

Geraldi julged ülemaailmsed fusioonisöögikohad

Seotan Lähis-Ida ja Euroopa maitsed unustamatuteks roogadeks.

Luigi Vahemere õhtusöögipeod

Õppisin Londoni King's College 'is naturopaatilist toiduvalmistamist ja võistlesin Cuochi d' Itaalias.

Maailma maitsed

Ma loon kujutlusvõimelisi maitseid, mis rõõmustavad mu kliente ja pakuvad meelt puhutavat kogemust.

Jonathan 'i rafineeritud hotellilaadne köök

„Ühendan igas roas mitmekesisuse ja täpsuse, luues unustamatuid söögikogemusi, mis rõõmustavad meeli ja jätavad püsivaid muljeid.“

Sasha hooajaline ja kaasaegne Euroopa toit

Olen töötanud neli aastat Londoni profiköökides, nüüd korraldan oma hooajalisi õhtusöögiklubi üritusi ning tegelen vabakutselise retseptide väljatöötamise ja toidu kujundamisega

Emily hooajalised maitsed

Michelini koolitatud kokk toob itaalia soojust sinu lauale, kus iganes sa ka ei viibiks.

Seani ülemaailmsed maitsed ja grill

Olen spetsialiseerunud grillimisele ning rafineeritud Jaapani, Vahemere ja Lähis-Ida köögile.

Briti õhtusöök Karliga

Endine Mayfairi kondiiter, kes töötab praegu UHNW majapidamistes, et luua eritellimusel söögikohti

Itaalia/Rooma maitse Peakokk Orfeo Troiani Tnema Ltd

Ma ühendan Rooma traditsioonid rahvusvaheliste detailidega, käsitledes rafineeritud ja ümardatud menüüsid.

Giovanni itaalia menüüd

Olen süüa teinud Itaalia parimates restoranides, sealhulgas Londoni kesklinnas Al Ducas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas