Airbnb teenused

Kokad asukohas Clamart

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Hetke inspiratsiooni menüü peakokk Ecemilt

Iga roog peegeldab minu kogemust prestiižsetes köökides.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Hooajaline menüü peakokk Nadia poolt

rakendan igal söögikorral oskusi, mille olen omandanud mainekates restoranides

Gastronoomiline köök reisil koos Chef Christiga

Kulinaatiline kogemus, reis kultuuride ja maitsete vahel. Pakun teile isikupärastatud ja ebatüüpilist teenust. Teenindusest taldrikuni

Peakoka Matteo looming – maitse ja kirg

Iga roog on ainulaadne looming, mis on inspireeritud aastaaegadest ja minu kogemustest. Minu eesmärk on äratada teie meeled siira, rikkaliku ja isikupärase köögiga.

Menüü vastavalt sündmusele ja soovidele

Pakun teile ainulaadset kogemust hooajaliste ja jätkusuutlike toodetega. Täidan teie soove, olenemata sellest, kas olete taimetoitlane või lihasõber

Antonin'i menüü

Enne menüü koostamist küsin kõik kliendi eelistused, maitse, soovid ja erisoovid, mida saan hiljem kliendi kinnituse saamisel pakkuda.

Avasta Cheffe Sonia Afro-Gastronomie

Kutsun sind oma köögiga avastama Aafrika gastronoomia rikkusi, mis on peenelt ühendatud Prantsuse kokandustehnikatega

Ma olen sinu päev sinu privaatne kokk

Kohandatud menüü, mis on kohandatud sinu eelistustele, söögiks või kogu nädalaks.

Privaatkokk Bastien

Kodukokana pakun rikkalikku ja loomingulist kulinaarset kogemust, austades tooteid ja maitsete harmooniat ning rõhutades prantsuse kööki.

Magus/soolane brunch

Et pühapäeval mõnusalt aega veeta ja nautida Pariisi elu, laske end kiusata selle gurmee hilise hommikusöögiga

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas