
Airbnb teenused
Kokad asukohas Santa Cruz de Tenerife
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Santa Cruz de Tenerife

Kokk
Autor Modern Kitchen, traditsioonilise hingega
20-aastane kogemus hakkasin Itaalias 17-aastaselt süüa tegema ja õppisin Pariisis kokkamise tõelist tähendust. Treenisin läbi praktilise kogemuse Itaalias, Pariisis ja Tenerifel. Olen töötanud kogu Euroopas, õppides traditsioone ja innovatsiooni Itaalias, Prantsusmaal ja Hispaanias.

Kokk
Marxi kaasaegne Izakaya söögituba
8-aastane kogemus Algselt Filipiinidelt, alustasin multimeedias, enne kui leidsin oma kire: kokkamise. Õppisin Filipiinide Lyceumi Ülikoolis, keskendudes Aasia köökidele. Ma täiustasin oma oskusi, valmistades mitmekäigulisi eineid kaasaegses izakaya keskkonnas.

Kokk
Vahemere privaatne söögituba kokk Roberto poolt
30-aastane kogemus Ma loon ülemaailmseid kulinaarseid hetki sünnipäevadeks, puhkepaikadeks ja pereüritusteks. Alustasin oma kulinaarset teekonda 18-aastaselt ja sain praktilisi kogemusi söögikohtades kogu maailmas. Pakun intiimset söögikohta, kus külalised näevad kulinaarset protsessi.

Kokk
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel by Eros
16 aastat kogemust Olen loonud kaubamärgi, mis on reisinud kogu Euroopas, sealhulgas Prantsusmaal, Itaalias ja Luksemburgis. Õppisin Madridis ja Marseille's koos kokkadega nagu Albert Adriá, Oriol ja Jamie Oliver. Olen olnud Hispaania toiduvalmistamise valikuga mitmetel turniiridel ja meistrivõistlustel finalist.

Kokk
Tänavatasandi haute köök
20 aastat kogemust tegin oma kulinaarse identiteedi, töötades Michelini tärniga köögis koos tuntud kokkadega. Läbisin kokkade nagu Albert Adrià, Elkano ja Jamie Oliver. Töötasin 1, 2 ja 3 Michelini tärniga köögis koos tuntud kokkadega.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas