
Airbnb teenused
Kokad asukohas Seattle
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Seattle

Kokk
Seikluskokk, kes on spetsialiseerunud ainulaadsetele väljak
30 aastat kogemust Olen omanud restorani, valmistanud erakordseid üritusi ja valmistanud süüa põnevates kohtades. Omanik, peakokk, Rolexi tegevus- ja logistikaspetsialist Juneau Ice Fieldsil: Alaska king crab, sockeye lõhe ja hiidlest.

Kokk
Larsoni lõunaosa, mereannid ja Itaalia maitsed
20 aastat kogemust Olen töötanud erinevates köögirollides, alates kokast kuni peakokani ja restoranijuhini. Lõpetasin toiduvalmistamise kunstikooli 2001. aastal. Olen viimased kolm aastat õpetanud põhikooli kulinaariakunsti.

Kokk
Seattle
Kohandatud söögikohad Caitlini poolt
18 aastat kogemust valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi, mis peegeldavad minu kirge detailide ja meeskonnatöö vastu. Osalesin Ameerika Kulinaariainstituudis ja lihvisin oma külalislahkuse oskusi restoranides. Olen töötanud BottleRockis, Pestoni Family Winery's ja Treasury Wine Estates 'is.

Kokk
Thomase tipptasemel ülemaailmne köök
15-aastane kogemus, mida olen valmistanud Michelini tärniga kohtades ja suure tempoga Tao Aasia bistros Las Vegases. Kokkade ja restoranidega treenides olen omandanud aastatepikkuseid omapäraseid teadmisi. Tunnustatud Seattle 'i koha peakokana toon igale taldrikule mitmekülgsust.

Kokk
Kirkland
Paola julged ülemaailmsed maitsed
Kaheksa aastat kogemust Olen kokk, kes on sama kirglik ülemaailmse köögi ja väljakujunenud traditsioonide suhtes. Õppisin süüa tegema praktiliste kogemuste ja pereroogade kaudu. POLE SAADAVAL

Kokk
Seattle
Ryan 'i privaatne peened söögikohad
Olen kogenud kokk, kes on spetsialiseerunud peentele söögikohtadele, rannaköögile ja puuküttega toiduvalmistamisele. Mulle meeldib seda küllust, mida PNW pakub - ja ma ei jõua ära oodata, et seda sinuga jagada!
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas