Airbnb teenused

Kokad asukohas Seattle

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Seattle

Kokk

Seikluskokk, kes on spetsialiseerunud ainulaadsetele väljak

30 aastat kogemust Olen omanud restorani, valmistanud erakordseid üritusi ja valmistanud süüa põnevates kohtades. Omanik, peakokk, Rolexi tegevus- ja logistikaspetsialist Juneau Ice Fieldsil: Alaska king crab, sockeye lõhe ja hiidlest.

Kokk

Larsoni lõunaosa, mereannid ja Itaalia maitsed

20 aastat kogemust Olen töötanud erinevates köögirollides, alates kokast kuni peakokani ja restoranijuhini. Lõpetasin toiduvalmistamise kunstikooli 2001. aastal. Olen viimased kolm aastat õpetanud põhikooli kulinaariakunsti.

Kokk

Seattle

Kohandatud söögikohad Caitlini poolt

18 aastat kogemust valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi, mis peegeldavad minu kirge detailide ja meeskonnatöö vastu. Osalesin Ameerika Kulinaariainstituudis ja lihvisin oma külalislahkuse oskusi restoranides. Olen töötanud BottleRockis, Pestoni Family Winery's ja Treasury Wine Estates 'is.

Kokk

Thomase tipptasemel ülemaailmne köök

15-aastane kogemus, mida olen valmistanud Michelini tärniga kohtades ja suure tempoga Tao Aasia bistros Las Vegases. Kokkade ja restoranidega treenides olen omandanud aastatepikkuseid omapäraseid teadmisi. Tunnustatud Seattle 'i koha peakokana toon igale taldrikule mitmekülgsust.

Kokk

Kirkland

Paola julged ülemaailmsed maitsed

Kaheksa aastat kogemust Olen kokk, kes on sama kirglik ülemaailmse köögi ja väljakujunenud traditsioonide suhtes. Õppisin süüa tegema praktiliste kogemuste ja pereroogade kaudu. POLE SAADAVAL

Kokk

Seattle

Ryan 'i privaatne peened söögikohad

Olen kogenud kokk, kes on spetsialiseerunud peentele söögikohtadele, rannaköögile ja puuküttega toiduvalmistamisele. Mulle meeldib seda küllust, mida PNW pakub - ja ma ei jõua ära oodata, et seda sinuga jagada!

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas