
Airbnb teenused
Kokad asukohas Richmond
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Richmond

Kokk
Lovena keskkonnasõbralikud talust lauani peod
15 aastat kogemust juhin kolme edukat Indigo Age 'i kohvikut, õpetades taimetoitlast ja tervislikku toiduvalmistamist. Õppisin Real Raw Food Institute 'is ja Living Light Institute' is. Mind on esitletud ajakirjas Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Kokk
Vancouver
Alleni peened söögikohad
Olen Michelini tärniga koolitatud kokk, kellel on ulatuslikud kogemused, sealhulgas toiduvalmistamine Buckinghami palees kuninganna Elizabeth II jaoks. Mul on köögihalduse diplom Londonist, Ühendkuningriigist, samuti NVQ 3. taseme kvalifikatsioon Londonis asuvast kulinaariakoolist

Kokk
Mariana hooajaline Itaalia köök
18-aastane kogemus mere ääres üles kasvades õppisin armastama värskete ja jätkusuutlike koostisosade maitset. Õppisin süüa tegema oma emalt, kokalt, jälgides tema täpsust ja austust maitse vastu. Värske pasta ja leib on minu kirg ning ma keskendun orgaanilistele ja taimsetele roogadele.

Kokk
Ryani rannaköök
25 aastat kogemust Olen spetsialiseerunud Briti Columbia parimate kulinaarsete elamuste kureerimisele. Mul on kulinaaria kraad Debrulle 'i kulinaariakoolist. Ma loon elamusi kuninglikele ja kõrgelt hinnatud klientidele kogu Briti Columbias.

Kokk
Tushari kohalik köök
15 aastat kogemust Mul on suur kirg toiduvalmistamise ja aastatepikkune kogemus peenete söögikohtade valdkonnas. Õppisin Niagara kolledžis, mis on üks Kanada parimaid kulinaariakoole. Olen töötanud Botanistis ja Hawksworthis, mis on Kanada kaks kõige populaarsemat restorani.

Kokk
Tushari kaasaegsed ja India maitsed
10-aastane kogemus Ma loon kaasaegset ja India kööki kire ja pühendumusega. Õppisin Niagara kolledžis kulinaariajuhtimist, treenisin asjatundlike kokkade all. Olen töötanud tuntud restoranides nagu Hawksworth ja Botanist.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas