Airbnb teenused

Kokad asukohas Bellevue

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Isikupärastatud peakoka õhtusöögid True Vine Cateringult

True Vine Catering on pühendunud unustamatute roogade loomisele, mis on valmistatud täielikult nullist parimate koostisosadega, nii intiimseteks kui ka suurejoonelisteks koosviibimisteks.

Kaasaegsed Aasia naudingud My-Hanhilt

Olen võitnud kaks kokandusvõistlust ja saavutanud Gordon Ramsay MasterChefi 80. kohal.

Erakokk Emmanuel

Hooajalised köögiviljaroad, mitmekülgsed köögid ja personaalsed menüüd.

Billy parimad Ameerika lõunaosast

Naudin Ameerika lõunaosa, Kagu-Aasia ja Prantsuse köögi maitseid.

Key's Catering pakub kõiki mugavusi

Pärast oma oskuste lihvimist Le Cordon Bleu's asutasin oma ettevõtte, et pakkuda loomingulisi eineid, mis on valmistatud ülemaailmsete tehnikatega.

Teresa taimepõhine ja Vahemeri

Ma toon loovust ja elegantsi, et keskenduda taimepõhistele ja Vahemere roogadele.

Larsoni lõunaosa, mereannid ja Itaalia maitsed

Ma segan Lõuna-, Tex-Mexi, grilli, mereande ja Aasia maitseid unustamatuteks roogadeks.

Thomase tipptasemel ülemaailmne köök

Inimestega toidu kaudu suheldes toon igale taldrikule ülemaailmseid maitseid ja rafineeritud mugavust.

Julge seiklushimuline kokk, kes võtab vastu uusi väljakutseid

Kulinaarsete probleemide otsimine. Toon kaasa erakordset külalislahkust, hoolikalt koostatud kohalikke menüüsid ja meelelahutusteenust. Maa-/mere-/õhk-/õhuvõimalused on teretulnud. Eeldatakse logistilisi probleeme.

Kohandatud söögikohad Caitlini poolt

Toon peeneid söögikohti ja keskendun sinu lauale külalislahkusele ja klientide rahulolule.

Talust ja merest lauani

Minu nõud keskenduvad hooajalistele koostisosadele, suurendades nende maitset hoolikalt.

Vothana julged ülemaailmsed maitsed

Ma valmistan eineid ja nõusid, mis toovad inimesi kokku.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas