
Airbnb teenused
Kokad asukohas Burnaby
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Burnaby

Kokk
Mariana hooajaline Itaalia köök
18-aastane kogemus mere ääres üles kasvades õppisin armastama värskete ja jätkusuutlike koostisosade maitset. Õppisin süüa tegema oma emalt, kokalt, jälgides tema täpsust ja austust maitse vastu. Värske pasta ja leib on minu kirg ning ma keskendun orgaanilistele ja taimsetele roogadele.

Kokk
Maryami isikupärastatud söögikohad
20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud toitumisvajadustele, pakkudes taimetoitlaste, veganite, gluteenivabade ja halalide valikuid. Õppisin Vancouveris. Mul on ka Red Seal Certified. Olen teinud süüa Glowbal Groupis, Four Seasons Hotelis, River Rock Casinos ja Fairmont Hotelis.

Kokk
Ryani rannaköök
25 aastat kogemust Olen spetsialiseerunud Briti Columbia parimate kulinaarsete elamuste kureerimisele. Mul on kulinaaria kraad Debrulle 'i kulinaariakoolist. Ma loon elamusi kuninglikele ja kõrgelt hinnatud klientidele kogu Briti Columbias.

Kokk
Lovena keskkonnasõbralikud talust lauani peod
15 aastat kogemust juhin kolme edukat Indigo Age 'i kohvikut, õpetades taimetoitlast ja tervislikku toiduvalmistamist. Õppisin Real Raw Food Institute 'is ja Living Light Institute' is. Mind on esitletud ajakirjas Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Kokk
Jamila hingeküllane fusioon
9-aastane kogemus Algselt Barbadoselt pärit olen töötanud Miamis, Vancouveris ja kaugetes eKr puhkekodudes. Olen töötanud tipptasemel kuurordiköökides nagu The Sandy Lane Hotel ja Almond Beach Hotel. Olen töötanud kokana jahtides ja hotellides nagu Fontainebleau Miamis.

Kokk
Umami ja Amore
Meie erakokk ja toitlustusettevõte pakub kohandatud kulinaarset elamust, mis on spetsialiseerunud isikupärastatud menüüdele intiimsete õhtusöökide, eriürituste ja ettevõtte kogunemiste jaoks. Olenemata sellest, kas korraldad väikese kogunemise või suure pidustuse, pakume täisteenindusega toitlustust, mis sisaldab elegantset toitu, loomingulisi kanappe ja elavaid Rootsi lauasõite valikuid. Ürituste toitlustamiseks kujundame iga menüü nii, et see vastaks sündmuse teemale ja eelistustele, alates elegantsetest mitmekäigulistest õhtusöökidest kuni juhuslike, rahvahulga rõõmustavate buffetiteni. Lisaks saavad kliendid valida kas täisteenindusega toitlustuse või kulutõhusamate mahapanekuteenuste vahel, tagades paindlikkuse ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Olenemata sellest, kas vajad luksuslikku õhtusööki või soovid lihtsalt kodus süüa, pakume erakordset kulinaarset kogemust, mis on mõlemad maitsvad
Kõik kokateenused

Amanda hooajalised kulinaarsed elamused
Kaheksa aastat kogemust sukeldusin kööki üle kogu maailma, uurides erinevaid kööke ja stiile. Töötasin mitme väga andeka koka all mitmes köögis ja keskkonnas. Läbisin mitme väga andeka koka käe all mitmetes köökides ja seadetes.

Oreni kaasaegne Toscana fusioon
15-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud kaasaegsele Vahemere köögile, mis on täis Jaapani maitseid. Teritasin oma oskusi prestiižses kulinaariakoolis. Treenisin Michelini tärniga tähistatud restoranides Pariisis, Jaapanis, Itaalias ja Taanis.

Tushari kohalik köök
15 aastat kogemust Mul on suur kirg toiduvalmistamise ja aastatepikkune kogemus peenete söögikohtade valdkonnas. Õppisin Niagara kolledžis, mis on üks Kanada parimaid kulinaariakoole. Olen töötanud Botanistis ja Hawksworthis, mis on Kanada kaks kõige populaarsemat restorani.

Georgie elav ja toitv köök
9-aastane kogemus toon lauale loovuse, värvi ja tasakaalu. Olen professionaalselt koolitatud holistiline toitumisspetsialist ja iseõppinud kokk. Olen töötanud erakokkana purjepaatidel BVI-s ja Prantsusmaal.

Senegali ja Prantsuse fusiooniköök Ansilt
25-aastane kogemus Ma valmistan traditsioonilisi Senegali roogasid kaasaegse puudutusega. Õppisin Dakari hotellis ja turismikoolis süüa ja teenindada. Valmistasin Senegali iseseisvuse tähistamiseks Vancouveris galaõhtusöögi.

Vii oma peen Prantsuse köök Clémentiga kõrgemale
15 aastat kogemust Olen töötanud kaheksas restoranis, sealhulgas kahes Michelini tärniga. Õppisin Pariisis kulinaariakooli. Töötasin kahes Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi rafineeritud Prantsuse köögis.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Burnaby
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Vancouver
- Erakokad Seattle
- Erakokad Portland
- Erakokad Metro Vancouver A
- Erakokad Richmond
- Erakokad Surrey
- Fotograafid Tacoma
- Eratreenerid Bellevue
- Fotograafid Vancouver
- Fotograafid Bellingham
- Erakokad Coquitlam
- Erakokad Delta
- Eratreenerid Vancouver
- Juuksur-stilist Seattle
- Fotograafid Portland
- Fotograafid Metro Vancouver A
- Eratreenerid Richmond
- Fotograafid Surrey
- Fotograafid Bellevue
- Fotograafid Coquitlam
- Fotograafid Delta
- Fotograafid Vancouver
- Fotograafid Seattle
- Eratreenerid Metro Vancouver A