Airbnb teenused

Kokad asukohas Shaler Township

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Shaler Township

Kokk

Ezra kõrgendatud hooajalised menüüd

Olen töötanud 10 aastat kogemust tunnustatud restoranides nagu Zahav ja 3-Michelin Star SingleThread. Õppisin Zahavis ja 3-Michelin Star SingleThreadis. Ma juhtisin kööki Morcillas Pittsburghis.

Kokk

Johnilt hästi teostatud, prantslasest inspireeritud toit

Mind õpetasid mõned Pittsburghi parimad kokad, eriti Legume Bistro peakokk Trever Hooper, kus olin aastaid tema CDC(Chef de cuisine). Õppisin tööl, köögis, liinil ja nüüd saan oma kogemuse inimeste kodudesse tuua.

Kokk

Ezra luksuslik söögituba kodus

10 aastat kogemust olen valmistanud tähelepanuväärsetes restoranides, sealhulgas Zahavis, Hirokis ja SingleThreadis. Mind on sertifitseerinud USA Riiklik Restoranide Assotsiatsioon. Võitsin James Beardi auhinna Zahavi silmapaistvama restorani eest.

Kokk

Ezra luksuslik kodune söögituba

​Olen olnud professionaalne kokk üle kümne aasta ja küpsetanud mõnes Ameerika Ühendriikide kõige tähelepanuväärsemas restoranis, sealhulgas: Zahav (Philadelphia) Hiroki (Philadelphia) SingleThread (Sonoma, California) ​​​Pärast imelist kogemust Morcilla peaköögina Pittsburghis, Pennsylvanias ja perekonna loomiseks, pidi minu elus muutuma tempo. Erakokaks olemine võimaldab mul edendada oma toiduvalmistamis- ja majutusoskusi, kuid läbi teise objektiivi - isiklikum ja rõõmustavam. ​Oma kogemuste kaudu reisides ja kokana töötades olen omandanud nii palju tehnilisi toiduvalmistamise oskusi, õppinud vahetult restoraniärist ja sama oluline, nii palju külalislahkuse kunsti kohta - oodates oma külaliste vajadusi - ja ma loodan seda kõike sinuga jagada!​​

Kokk

Johni peened söögikohad kodus

Mul on kümneaastane kogemus kokkana tipprestoranides ja mittetulunduslikes köökides. Treenisin peakokk Trevetis Pittsburghis Legume Bistros. Ma tuuritasin ka esinejana ja töötasin peene toidukokkana erinevates restoranides.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas