Airbnb teenused

Kokad asukohas St. Catharines

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Itaalia maitsed

Itaalia köök, Peruu ceviches, prantsuse, hispaania, Vahemere ja palju muud.

Sinu kord, sinu menüü sinu Airbnb-s

Red Seal Chef, 18 aastat peenete söögikohtade, ürituste ja eriliste sündmuste korraldamisel. Alates gurmaanidest kuni ettevalmistus- ja allergiasõbralike menüüdeni toon sinu Airbnb kööki tipptasemel kulinaarsed oskused.

Alates Michelini degusteerimisest kuni perestiilis söögikohtadeni R A-lt

Ma toon oma Michelini tärni koolituse ja oma tippkoka kogemuse sinu koju.

Koka taldrik

„Ma toon oma pika karjääri jooksul peenes söögikohas ja gastronoomias lihvitud oskused, segades ainulaadseid Kariibi maitseid ja koostisosi, et luua maailmaareenil omanäoline kulinaarne kogemus.“

Jeremy kaasaegne Kanada köök

Ma toon Kanada maitse ja elegantsi oma roogadesse täpse tehnika ja loovusega.

Erakokk ja elegantne laua stiil Ava poolt

Toon välja läbimõeldud ja hooajalised menüüd puhkepaikadesse, privaatsed õhtusöögid ja intiimsed üritused.

Gurmee veganisöömine peakokk Bailey Kennedyga

Kirglik vegankokk, mis tõstab taimset kööki loovuse, alandlikkuse ja ligipääsetavusega, mille eesmärk on inspireerida.

Kariibi mere peened veganite maitsed

Üle 20 aasta kulinaarse kogemusega asjatundliku koka gurmee veganite söömine

Tanchi loominguliselt tasakaalustatud peened söögikohad

Mul on kirg toidu, tehnika täpsuse ja erakordsete söögikohtade vastu.

Chris Gironda erakoka teenus

GTA kõige kõrgemal privaatne söögikogemus, mis toob restorani kvaliteetset toitu mugavalt oma kodus

Jayne 'i hooajalised toidud

Pakun 3 - ja 4 - kursuse menüüd, alates Itaalia toidust kuni Vahemere inspireeritud pidudeni.

Harry peened söögikohad

Töötasin mõnes Londoni parimas restoranis ja nüüd muudan toidu kuninglikele sobivaks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas