Airbnb teenused

Kokad asukohas Tolleson

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Adami loomingulised peened söögikohad

Ma valmistan meeldejäävaid söögikohti loovuse, tehnika, kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse kaudu.

Maitse menüüd koos peakokk JHighiga

Pakume laitmatut degusteerimiskööki koos võrreldamatu elamusega!

Sandra värske orgaaniline köök

Mul on toitlustusettevõte, mis on spetsialiseerunud Uus-Ameerika ja Vahemere piirkonna rannikualadele.

Kulinaariaelamus Masterchefi võitjaga Dino

Üle 20-aastase kogemusega abikaasa kokad, kes viivad inimesi kokku unustamatute söögikordade kaudu, alates intiimsetest õhtusöökidest kuni pulmideni. Meile meeldib jagada oma kirge toidu ja sidemete vastu.

Värsketest koostisosadest valmistatud kriimustuste einetest

Üle 10-aastase kogemusega kokk, pagar ja juhendaja. Ma valmistan nullist värsket ja maitsvat toitu, mis on inspireeritud minu juuriest Méxicos ning treeningust Hispaanias ja USAs

Peakokk T kõrgendatud söögikohad

Privaatne toitlustus ja kõrgendatud söögikohad reisijatele, pulmad, poissmeestepeod ja unustamatud puhkusereisid.

Jenni tasakaalustatud peened söögikohad

Tutvustan klassikalist koolitust tervikliku lähenemisega, luues elavaid kohalikke menüüsid.

Nopali erakokateenused

Soeleish Magazine 'i poolt Phoenixis asuva 25 populaarseima erakokana nr3, toon lauale 30 aastat kulinaarset asjatundlikkust. Ma loon kohandatud ja tipptasemel kulinaarseid elamusi.

Zoia kulinaarne elegants

Vana maailm kohtub uuega Mehhiko tänavatoidu ja klassikalise Euroopa fusiooniga.

Brendani kohandatud toidud

Ma segun maitset ja toimin mitmekäiguliste õhtusöökide ja etenduse söögikordade jaoks.

Raputa ja sega: Briani käsitöökokteilikursus

Avastan värskeid kohalikke maitseid ja erakordseid alkohoolseid jooke, et luua ainulaadseid kokteile.

Manu autentsed Mehhiko toidud

Minu köök toob lauale autentseid Mehhiko maitseid ülemaailmse vimkaga.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas