Airbnb teenused

Kokad asukohas Bois-Colombes

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Yohan Dzierzbicki / isda

Minu eesmärk on pakkuda igale külalisele unustamatut elamust, valmistades roogasid parimatest hooajalistest koostisosadest.

Amina hooaja menüüd

Kodukokkana oli mul võimalus süüa teha Lacoste 'ile ja Bonne Mamanile.

Privaatkokk Giuseppe

Loominguline köök, mis ühendab mälestused, intuitsiooni ja poeetika, et muuta söögikogemust.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes on töötanud köökides Pariisist Tokyoni, Berliinist Bangkokini.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Aafrikast inspireeritud gurmeeroad

Pakun teile kodus privaatse kokana ainulaadset gastronoomilist kogemust afro-kariibi maitsetega. Kohandatud menüü, täisteenindus, teie kodus.

Gastronoomiline köök reisil koos Chef Christiga

Kulinaatiline kogemus, reis kultuuride ja maitsete vahel. Pakun teile isikupärastatud ja ebatüüpilist teenust. Teenindusest taldrikuni

Antonin'i menüü

Enne menüü koostamist küsin kõik kliendi eelistused, maitse, soovid ja erisoovid, mida saan hiljem kliendi kinnituse saamisel pakkuda.

La Dolce Vita lauas

Minu jaoks on toit minu kultuuri süda: lihtsus, traditsioonid ja seltskondlikkus, mis on muundatud autentseteks kogemusteks.

Avasta Cheffe Sonia Afro-Gastronomie

Kutsun sind oma köögiga avastama Aafrika gastronoomia rikkusi, mis on peenelt ühendatud Prantsuse kokandustehnikatega

Gastronoomiline kogemus Prémices

Meie kokad loovad erakordseid menüüsid, milles on ühendatud oskused, peensus ja hooajalisus.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas