Airbnb teenused

Kokad asukohas Cannes

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Cannes

Kokk

Fredericu prantsuse köök

10-aastane kogemus Olen kulinaariaekspert, kelle kirg on isikupärastatud elamuste loomise. Õppisin koos vanaemaga süüa tegema, seejärel viimistlesin oma oskusi professionaalsetes köökides. Ma olen pühendunud isikupärastatud elamuste loomisele iga ürituse jaoks.

Kokk

Jõuludeks lõunapoolsete maitsetega gurmee

30 aastat kogemust Olen töötanud prestiižsetes ettevõtetes Côte d 'Azuris. Õppisin Paul Valéry hotellikoolis Mentonis. Korraldasin katuseterrassiga toiduvalmistamise kursuse 125 inimesele.

Kokk

Valentini kaasaegne Prantsuse-Vahemere köök

Olen töötanud 10 aastat kogemust Michelini tärniga tähistatud restoranides. Õppisin Ferrandi Pariisis ja Le Cordon Bleus ning Michelini tärniga tähistatud restoranides. Ma lihvisin oma oskusi Michelini tärniga Ze köögi galeriis (1*) ja hotellis Le Bristol.

Kokk

Fusion dining in the French Riviera by Marc

30-aastane kogemus Olen kokk, kellele meeldivad fusiooniköögi kohalikud koostisosad. Treenisin Régis Marconi kokanduskoolis ning olen süüa teinud Luberonis ja Prantsuse Rivieras. Olen töötanud La Belle Assiette 'i ja Take A Chefiga ning töötanud Régis Marconiga.

Kokk

Jacopo gurmeetoit

17-aastane kogemus Ma loon Michelini tärniga kvaliteetset söögikohta rahvusvaheliste klientide erakokana. Õppisin Põhja-Itaalia gastronoomikoolis Artusi. Ma olin osa meeskonnast, kes aitas restoranil Donatellal saada Michelini tärnihinnangut.

Kokk

Emmanueli luksuslik Prantsuse Riviera söögituba

40 aastat kogemust Olen töötanud isikliku kokana Cannes 'is, St. Tropezis, Antibesis ja Prantsuse Rivieras. Ma käisin rahvusvahelises kokanduskoolis François Rabelais ja olen töötanud kogu maailmas. Olen töötanud Michelini tärniga tähistatud restoranides ja parimates kohtades Münchenis, Pariisis ja Chicagos.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas