
Airbnb teenused
Kokad asukohas Como
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Como

Kokk
Manuel 'i kodused söögikohad
20-aastane kogemus luksushotellide ja Michelini tärniga restoranide köökides kogu Aasias, Lähis-Idas, Ameerika Ühendriikides, Põhja-Euroopas, Kariibi mere piirkonnas ja Itaalias. Alates värskest kulinaariakoolist kuni brigaadi juhtivaks kokaks saamiseni olen alati lähenenud oma kirg suurepärase köögi vastu ülimalt pühendunult. Kuna olen pühendunud ainult erakokana töötamisele, saan keskenduda kogu oma energia külaliste teenindamisele. Nende konkreetsetele vajadustele kohandatud menüüde loomisel on minu kontinentidevaheline kogemus võimaldanud mul hoolitseda erinevate riikide klientidele, mõista nende maitseid ja kohandada minu kööki nende kultuuriga.

Kokk
Laura veinide degusteerimine ja köögiseiklused
"VEIN RÄÄGIB KEELT, MIDA KOGU MAAILM TEAB" ( Laura ) Usun siiralt, et vein toob rahvast ja ühendab inimesi. Mõtlesin oma Monferratost pärit veini Como järvele kaasa võtta. Ma olen pärit Piemontest ja elan Comos alates 2018. aastast. Ma armastan seda järve, ma tean, millist emotsiooni sa saabudes tunned ja oma puhkemajast saad nautida vaadet. Nii et selle kauni atmosfääriga mõtlesin, et elad täiesti Itaalia kogemust. Mulle meeldib vanaema retsepte valmistada, mulle meeldib avastada Itaalia käsitööd. Mul on palju sõpru, perekondliku seisukorraga väikeettevõtteid, kes saadavad mulle oma tooteid kogu Itaaliast. Seega pakun oma menüüd koos kogu oma kire ja kogemusega. Ma ühendan iga roa oma Monferrato (Piedmonte) veiniga. Ma tean, et sa oled juba uudishimulik, ma juba ootan sinuga kohtumist

Kokk
Isikliku koka Luca Vahemere maitsed
Pärast kümne aasta pikkust kulutamist oma struktureeritud karjääritee arendamisele, mis on täna minu suurim kirg - toit ja toiduvalmistamine - on lõpuks minu enda äri. Osalemine mõnes Masterchefi episoodis, pikad õppetunnid Food Genius Academy Milanos, samuti raske töö Michelini tärniga tähistatud restoranides ja muudes trahvitud söögikohtades...kõik see on teinud minust alates 2016. aastast väga motiveeritud, kirgliku ja professionaalse isikliku koka.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas