Airbnb teenused

Kokad asukohas Firenze

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Firenze

Kokk

Sasha Hiina kodused toidud

Neli aastat kogemust olen teinud koostööd restoranidega, et tuua kõigile maitsvaid Hiina koduseid retsepte. Sain HACCP 3. taseme sertifikaadi ja lõpetasin Plating-kursuse. Olen esinenud La Valigia ja Fan Hua filmifestivalil ning korraldanud õhtusööki Cib 'arias.

Kokk

Loominguline Toscana toiduvalmistamine peakokk Maria Virginia poolt

Kolmeaastane kogemus oma restoranis üles kasvades õppisin traditsioonilise Toscana köögi põhitõdesid. Lõpetasin eriala kursused kogu Itaalias. Olen Via della Paz 42 lofti omanik ja kokk.

Kokk

Suuveev Florentine 'i õhtusöök Valeria laua ääres

Ma käsitlen ainulaadseid ja ümberkujundavaid elamusi külalistele kogu maailmast. Olen kodukokk ja ürituste korraldaja. Brändi ja külalislahkuse konsultant. Kokkamine on viis, kuidas ma väljendan oma armastust teiste vastu. Ma arvan, et hea toit peaks tunduma kaisutavat. Iga meie lemmikroogade taga on lapsepõlve mälestus, eriline sündmus, lugu, mida rääkida. Mulle meeldib panna selline tunne tassi ja süüa teha kvaliteetsete koostisosadega. Andrea, mu partner, on professionaalne muusik. Ta päris oma kire toidu vastu oma vanaisalt, professionaalselt kokkalt, kes õpetas talle traditsioonilise Itaalia köögi kunsti. Ta on Itaalia Sommelier Associationi kolmanda taseme lõpetanud sommeljee. Koos otsustasime avada oma kodu ukse uutele sõpradele, toiduarmastajatele ja sarnaselt mõtlevatele reisijatele, et jagada oma kirgi ja nägemust heast elust.

Kokk

Raffaele ja Giovanna Toscana toiduvalmistamine

25 aastat kogemust Firenze prestiižsetes hotellides asuva pitsarestorani ja koka omanik. Professionaalne kvalifikatsioon catering-teenuse pakkujatele. Töötan koos abikaasaga erakokana.

Kokk

Roberto's Advanced Italian Cooking

Mul on üle 30 aasta kogemusi toiduvalmistamise maailmas ja olen teinud oma kirge oma käsitööks. Ma sündisin Napolis ja alates noorest ajast hingasin oma koduse köögi lõhnu: see oli mu vanaema, kes andis mulle armastuse traditsiooniliste Napoli roogade vastu, mis esindavad endiselt minu kulinaarse stiili juuri. Pärast hotellikoolis käimist oli mul võimalus töötada kõrgelt hinnatud hotellides ja restoranides, kus täiustasin oma tehnilisi oskusi ja süvendasin külalislahkuse kunsti. Täna kogen jätkuvalt kööki sama entusiasmiga kui kunagi varem. Ma õpetan lapsi, kes soovivad seda teed kasutada ja pakkuda kodus eksklusiivset kokateenust, tuues autentse elamuse kvaliteeti, professionaalsust ja soojust otse minu klientide kodudesse.

Kokk

Firenze

Valentina itaalia maitsed

Olen kirglik kohalik sommeljee ja ka kokk, kes on töötanud tuntud Itaalia restoranides ja hotellides. Olen huvitatud oma teadmiste jagamisest veinist ja toidust. Ma ühendan Toscana retseptid, kirg kohalike ja orgaaniliste koostisosade vastu ning veini degusteerimise, luues ainulaadse fusiooni. Lõpetasin Firenze kulinaariakooli ja mul on kokana 13-aastane kogemus Olen Itaalia Sommelier Associationi (Ais) liige sommeljee ja maitsestajana.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas