Airbnb teenused

Kokad asukohas Barcelona

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Barcelona

Kokk

Paula kõrgendatud söögikohad

Viieaastane kogemus Ma tutvustan oma kulinaarseid oskusi uuenduslike, kuid traditsiooniliste roogade kaudu. Lõpetasin Hofmann Barcelona professionaalse külalislahkuse ja kondiitritoodete valdkonnas. Olen töötanud lugupeetud restoranides, üritustel ja pagariärides.

Kokk

Iisraeli fusioonimaitsed

20-aastane kogemus Olen kulinaarne professionaal, kellel on kogemusi rahvusvaheliste maitsetega. Õppisin külalislahkust ja mul on praktiline kogemus kogu maailmas. Reisimine on teavitanud minu kulinaarseid oskusi ja tundlikkust ning minu lähenemist minu karjäärile.

Kokk

Barcelona

María kondiitritooted ja maitsvad peened söögikohad

Kümme aastat kogemust olen teinud süüa alates 12. eluaastast, mis on spetsialiseerunud nii kondiitritoodetele kui ka maitsvale köögile. Ma omandasin gastronoomia ja külalislahkuse kraadi Barcelonas, Ecuadoris ja USAs. Hirendasin oma oskusi Michelini tärniga köögis, viimistledes kulinaarseid tehnikaid.

Kokk

Piirideta köök peakokk Julián Canale 'il

Olen töötanud 12-aastane kogemus veinitehastes, hotellides ja restoranides üle kogu Lõuna-Ameerika. Ma omandasin kaheaastase kraadiõppe Argentina gastronoomiainstituudis. Töötasin erakokana silmapaistva Forbesi ajakirja isiksuse heaks.

Kokk

Barcelona

Marci Kataloonia köögi traditsioonid

Oleme Esther ja Marc, kaks katalaani, kes suhtuvad kirglikult meie kultuuri ja gastronoomiasse, kes kutsuvad sind avastama Katalooniat kohalikega jagatud salajase õhtusöögi kaudu. Marc on Ferran Adriàs El Bullis koolitatud kokk, kes on võimaldanud tal arendada loovust ja nõudeid, mis on vajalikud selle elamuse varustamiseks maksimaalse autentsuse ja eksklusiivsusega. Samuti armastame suurepäraste veinihuvilisteana kombineerida oma roogasid parimate Kataloonia veinitehaste veinidega. Tule ja avasta Kataloonia oma toolilt!

Kokk

Federico Euroopa maitsed

25-aastane kogemus Olen kirglik gastronoomik, kellel on kogemusi kogu Euroopas ja Ameerikas. Treenisin kulinaariakooli ja erinevates restoranides Barcelonas. Ma omas ja haldasin Locanda del Leon d'Oro' t kümme aastat.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas