Airbnb teenused

Kokad asukohas Saint-Tropez

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Saint-Tropez

Kokk

Jõuludeks lõunapoolsete maitsetega gurmee

30 aastat kogemust Olen töötanud prestiižsetes ettevõtetes Côte d 'Azuris. Õppisin Paul Valéry hotellikoolis Mentonis. Korraldasin katuseterrassiga toiduvalmistamise kursuse 125 inimesele.

Kokk

Jacopo gurmeetoit

17-aastane kogemus Ma loon Michelini tärniga kvaliteetset söögikohta rahvusvaheliste klientide erakokana. Õppisin Põhja-Itaalia gastronoomikoolis Artusi. Ma olin osa meeskonnast, kes aitas restoranil Donatellal saada Michelini tärnihinnangut.

Kokk

Victor 'i teadvuse toitumine

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prKa, kes on selle maa kokk, režissöör ja hooldaja, olen aastaid loonud kogemusi, mis ühendavad inimesi loodusega toidu kaudu. Elan sellel maal aastaringselt, kasvatan oma tooteid, koristan looduslikke maitsetaimi ja küpsetan ainult kohalike eetiliste allikate koostisosadega. Olen ka seemneid säästva kollektiivi kaaspresident, kes töötab aktiivselt bioloogilise mitmekesisuse ja toidulisandi säilitamise nimel. See ei ole kõrvalprojekt - see on minu elutöö. Minu sügav side selle koha, selle maitsete ja rütmidega võimaldab mul pakkuda tõeliselt autentset ja toitvat exéparé des repas pour l 'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes' i.

Kokk

Janna loomingulised Vahemere maitsed

12 aastat kogemust kasvasin üles Hispaanias rannikul ja olen valmistanud süüa tippköökides üle kogu maailma. Mul on Šveitsis omandatud kraad rahvusvahelises kulinaariakunstis. Õppisin tipptasemel toiduvalmistamist maailma gastronoomia pealinnas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas