Airbnb teenused

Kokad asukohas Charleston

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Charleston

Kokk

Teepeod ja toitlustus

28-aastane kogemus Minu abikaasa ja mina omame ja haldame 26 Divine 'i, mis teenindab suure ja väikeseid üritusi. Lõpetasin Johnson & Walesi ülikooli ja Scottsdale Culinary Institute 'i. Ma lihvisin oma kulinaariaoskusi The Sanctuary's ja Charleston Place 'is.

Kokk

Reggie maitsvad toidud

10 aastat kogemust alustasin oma kulinaarset teekonda 14-aastaselt, kus sain kogemusi alates tagahoovis grillimisest kuni peenete söögikohtadeni. Treenisin tippkokkade all ja juhtisin üle nelja aasta talust lauda ettevõtet. Olen teinud süüa Dave Chappelle 'ile, Chris Rockile ja Zion Williamsile.

Kokk

Charlestoni taskukohane privaatne toidukogemus

Olen töötanud 23 aastat kogemust olen töötanud erinevates keskkondades sous-koka, juhtivtöötajate kokana ja tippkokkana. Mul on toiduvalmistamise kraad Lõuna-Carolinas asuva Charlestoni Kulinaariainstituudist. Minu krevetid ja tükid olid Chicago Tribune 'i top 100 We Ate nimekirjas.

Kokk

Devini kaasaegne bistroo

Tere, mina olen Kim ja ma olen sinu uksehoidja, kellel on Food Fire + Noad. Pärast broneerimist saan aidata sul broneeringut seadistada ja sind peakokk Deviniga kokku viia! Esita mulle alati küsimusi! Kokk Devin on haldanud Charlestoni/Summerville 'i piirkonna parimaid kööke. Ta osales Heritage Fire Tour 'il, mis korraldas osariigi reaalajas tulekahju konkursil. Tal on Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'i kulinaarsete kunstide partner (AAS).

Kokk

Söömine Katie 'lt

16-aastane kogemus on töötanud igal ametikohal professionaalses köögis, sealhulgas kondiiter. Ta õppis Scottsdale 'i kulinaariainstituudis ja omandas kulinaarse kunstipartneri kraadi. Ta tegi süüa ka Aspeni toidu- ja veinifestivalil ning James Beard House 'is.

Kokk

Kokk John DiLeo eritellimusel einestamine

30-aastane kogemus Mul on klassikaline prantsuse treening ja sügav side oma Itaalia pärandiga. Õppisin Ameerika Kulinaaria Instituudis ja koolitasin peakokk Christian Delouvrieri juhendamisel. Olen avanud restorane ja hotelle New Yorgis, Nantucketis, Key Westis ja Moskvas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas

Veel teenuseid, mida avastada