Airbnb teenused

Kokad asukohas Asheville

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Asheville

Kokk

Amberi jätkusuutlik Vahemere köök

8-aastane kogemus Olen olnud kokk mitmes restoranis ja spetsialiseerunud Vahemere köögile. Enne kulinaariakoolis õppimist treenisin tippköögides. Võtsin 17-aastaselt valmiskokkana ajutise töö, kuid muutsin selle edukaks karjääriks.

Kokk

Guillermo Argentina grillimine

18 aastat kogemust. Olen spetsialiseerunud Argentina lahtise tule valmistamise tehnikatele. Sündisin ja kasvasin üles Buenos Aireses ning õppisin oma vanaisalt tule valmistamise saladusi. Ma oman ja haldasin Las Piedrast, Argentina grilli Costa Ricas.

Kokk

Elavad Amberi maitsed

Minu nimi on Kim, sinu uksehoidja. Seadistan sinu broneeringu ja ühendan sind pärast broneerimist peakokk Amberiga. Küsimuste korral võta julgelt ühendust. Kokk Amber on professionaalne kokk ja õpetaja, kes on spetsialiseerunud Vahemere ja Uus-Ameerika köögile. Lõunas asuv ta paneb ka oma vimka lõunapoolsete roogade peale ja usub elavatesse ja julgetesse maitsetesse, mis annavad märku. Amber on 23-aastaselt peakokk koostanud üliõpilastele täiustatud kulinaarse õppekava ning pälvinud mitmeid kokanduskonkursi auhindu ja nominatsioone. • AB Techi kulinaarsete kunstide aas • 2018. aasta müsteeriumi korvivõistlus - 1. koha võitja • 2021. aasta parim uue restorani peakokk nominatsioon • 2021. aasta parim söögikogemuse nominatsioon Meil on hea meel, et saame sinu lauale kaasa võtta ainulaadse söögireisi.

Kokk

Kevini kaasaegsed Ladina-Ameerika maitsed

10 aastat kogemust alustasin oma pere restoranis nõudepesumasinana ja töötasin üles. Käisin Asheville-Buncombe 'i kogukonna kolledžis kulinaariakoolis. Aitasin Oxomocol teenida Michelini tärni Chef de Cuisine 'iga.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas