Airbnb teenused

Kokad asukohas Decatur

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Decatur

Kokk

Manifesting Munchiezi armastusega

5-aastane kogemus Olen loonud söögikordi mõjukatele klientidele nagu Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves ja palju muud. Olen loonud privaatse koka brändi ja loonud usaldusväärse kliendi, nii et olenemata sellest, kas oled siin puhkamiseks, avastamas või lihtsalt rõõmu täis kodus valmistatud toitu nautimas, tea, et oled kohas, kus oled sügavalt teretulnud. Minu eesmärk on aidata sul end koduselt tunda, täita oma kõht ja vaim soojusega ning tuletada meelde, et meie toit on tehtud armastusega ja võib olla tervendav vorm. Kas oled valmis seda elamust nautima?

Kokk

Casey juustu- ja söelauad

11 aastat kogemust Olen töötanud kogu riigis restoranides ja erakokana. Õppisin Le Cordon Bleu Londonis ja mul on bakalaureusekraad toiduantropoloogias. Aitasin inimestel oma etenduses „Lost and Found“ luua kadunud pereretsepte.

Kokk

Debra taimepõhine ja toores toit

23-aastane kogemus Olen terviklik tervishoiutreener, reiki tervendaja ja taimne kokk. Olen lõpetanud tervise- ja tervisekeskuse The Living Foods Institute 'i. Võitsin oma Hot Love Chocolate Trufflesi eest Best of Raw Awards.

Kokk

Atlanta

Desiree maitsvad ülemaailmsed maitsed

8-aastane kogemus Ma valmistan maitsvaid roogasid erinevate ülemaailmsete maitsetega. Õppisin koos perega kodus süüa tegema ja teritasin oma oskusi sõjaväekokkana. Minu valik hõlmab Itaalia, Islandi, Prantsuse ja Aasia kööki koos kondiitritoodete erialaga.

Kokk

Graciela paksud Ladina-Ameerika maitsed

15 aastat kogemust olen kasutanud toitu, et luua tähendusrikkaid sidemeid ja unustamatuid hetki. Sain bakalaureusekraadi toiduteenuse ja ürituste korraldamise valdkonnas. Mul on hea meel jagada oma viimaseid püüdlusi pitsat armastavate külalistega.

Kokk

Sydney klassikalised ja lohutavad Ameerika toidud

17-aastane kogemus Olen töötanud mitmesugustes kvaliteetsetes toidugruppides Metro Atlanta piirkonnas. Olen Servsafe 'i sertifikaadiga ja kohandan kõik oma toiduvalmistamise tavad toiduohutuse standarditega. Võitsin Golden Spatula 2024 erakordsete kulinaarsete oskuste eest.

Kõik kokateenused

Sami eklektilised ülemaailmsed maitsed

16-aastane kogemus Olen pühendanud oma elu meeldejäävate toiduelamuste loomisele, mis toovad inimesi kokku. Lõpetasin Johnson & Walesi ülikooli kulinaarse kunsti bakalaureusekraadiga. Osalesin toiduvõrgustikus, tutvustades oma kulinaarseid oskusi ja loovust.

Privaatne einestamine kokk Bella poolt

15-aastane kogemus olen pühendunud puhtusele, maitsele ja ilusale esitlusele. Mul on praktilisi kogemusi privaatsete ürituste, pulmade ja söögikordade ettevalmistamisega. Igapäevane kokkamine on mu kirg.

Shef Amanda kogenud majutuskoht, kureeritud köök

Olen töötanud tunnustatud kokkadega nagu Roy Yamaguchi ja Daniel Boulud. Lõpetasin kulinaariakooli ja koolitasin kokkade nagu Elia Aboumrad ja Wolfgang Puck. Olen ilmunud ka Food Network's Cooks vs Cons ja Supermarket Stakeout.

Kati rahvusvaheline köök

20 aastat kogemust valmistab ta maitsvaid roogasid Haiti ja Prantsuse maitsete seguga. Ta õppis toiduvalmistamist Le Cordon Bleus ja õppis Haiti naistelt oma perekonnas. Tema kasvatus ja ametlik koolitus teavitavad teda tema armastusest ja distsipliinist toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks.

Andrea India fusioon

Ta on töötanud 15-aastase kogemusega maaklubides, spordibaarides, privaatsetes köökides ja mujal. Ta osales Le Cordon Bleus ja omandas kulinaarsete kunstide kraadi. Floridas õppis ta erinevatest kultuuridest pärit tunnusroogasid.

Nya südamlikud globaalsed maitsed

Viis aastat kogemust alustasin NyaBCookini 2021. aastal, ühendades oma armastuse toidu vastu tipptasemel teenindusega. Mind on koolitatud pere, sõprade ja kokkade kaudu kogu maailmas. Pakun meeldejäävaid privaatseid söögikohti, keskendudes maitsele ja teenindusele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas