Airbnb teenused

Kokad asukohas Dunwoody

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Dunwoody

Kokk

Gina afrofusioonimenüüd

20-aastane kogemus kolisin Nigeeriast Atlantasse, et luua lääne vimkaga afrofusioonikööki. Ma täiustasin oma tehnikat Leiths School of Food and Wine 'is Londonis. Minu lähenemine on meeldejäävate õhtusöökide valmistamine ja sinu laua soojendamine.

Kokk

Doraville

Stephoni fusiooniköök

20 aastat kogemust toon oma toiduvalmistamisse perestiilis soojust ja peene söögikoha täpsust. Treenisin Prantsusmaa/New Yorgi rahvusvahelises kulinaariakeskuses. Õppisin tuntud kokad Bobby Flay ja Jacques Pépin.

Kokk

Einete ettevalmistamise teenused

Kaheksa aastat kogemust Olen töötanud suure mahuga, kvaliteetsetes söögikohtades ja juhuslikes keskkondades. Mul on Mercy kolledži bakalaureusekraad. Lõin oma toidubrändi, ühendades oma tausta kire ja loovusega.

Kokk

Sydney klassikalised ja lohutavad Ameerika toidud

17-aastane kogemus Olen töötanud mitmesugustes kvaliteetsetes toidugruppides Metro Atlanta piirkonnas. Olen Servsafe 'i sertifikaadiga ja kohandan kõik oma toiduvalmistamise tavad toiduohutuse standarditega. Võitsin Golden Spatula 2024 erakordsete kulinaarsete oskuste eest.

Kokk

Sami eklektilised ülemaailmsed maitsed

16-aastane kogemus Olen pühendanud oma elu meeldejäävate toiduelamuste loomisele, mis toovad inimesi kokku. Lõpetasin Johnson & Walesi ülikooli kulinaarse kunsti bakalaureusekraadiga. Osalesin toiduvõrgustikus, tutvustades oma kulinaarseid oskusi ja loovust.

Kokk

Kok Fadi ülemaailmsed maitsed

12-aastane kogemus Oma peakokate ettevõttes Habibis valmistan Atlantas klientidele söögikordi ja üritusi. Lõpetasin Liibanoni majutuskooli ja Šveitsi kulinaariakooli. Olen loonud professionaalsetele pesapallimängijatele tervislikud ja tulemustele suunatud menüüd.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas