Airbnb teenused

Kokad asukohas Fountain Hills

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Fountain Hills

Kokk

Mesa

Kokakogemus toiduvõrgustiku hakitud tšempionilt

15-aastane kogemus 15 aastat peakokana on mul olnud mitu restorani ja toiduautot. Õppisin Scottsdale 'is Le Cordon Bleus. Olen toiduvõrgustiku hakitud tšempion ja Supermarket Stakeout 'i tšempion.

Kokk

Sasha peene toiduelamus

Olen lõpetanud Arizona kulinaariainstituudi ühe Ameerika Ühendriikide viiest parimast kulinaarsest koolist. Lõpetasin 2011. aastal ja alustasin isikliku kokatööga 2013. aastal. Olen õppinud välismaal Itaalias ja naudin kõrgendatud mugavusklassika loomist, millel on palju maitseid!

Kokk

Peakokk Deani formaalsed privaatgrupi õhtusöögid

Peakokk Dean on lõpetanud Escoffieri auhinna ja lõpetanud Los Angelese Sushi Instituudi LA-s. Professionaalsel toiduvalmistamisel alates 1996. aastast on mõned tema parimad saavutused ACF Escoffier Silver Medal ja kutse valmistada privaatne õhtusöök kuberneri mõisas Denveris, CO. Tema viimase kogemuse hulka kuulub Scottsdale 'i Four Seasons Five Diamond Hotelis. Alates 2019. aastast on ta töötanud isikliku kokana, valmistades värskeid toite klientidele, nagu professionaalsed sportlased ja kogukonna silmapaistvad tegelased. Kokk Deanil on alati olnud kirg kultuuritoitude valmistamise vastu ja talle meeldib näha sõprade, pereliikmete ja klientide rõõmu, kui ta neile süüa teeb. Kokk Deanile meeldib õppida tundma ainulaadseid kultuure ja lisada koostisosade autentsust söögikordadesse

Kokk

Unustamatud Vahemere söögikohad Mariana poolt

Alates 2012. aastast on Take a Chef ühendanud tuhandeid kohalikke kokkasid ja külalisi enam kui 100 riigis kodukoka elamuste kaudu. Selles elamuses on meil hea meel sulle tutvustada, kokk Christine. „Olles üles kasvanud Newcastle Upon Tyne 'i väikelinnas, sai mu kirg toidu vastu alguse koos emaga kodus ja viis mind üle kogu maailma. Üle kümne aasta kogemusega olen koolitanud Hilton Culinary School NG's ja Newcastle 'i ülikoolis ning töötanud parimates hotellides ja restoranides. Olen spetsialiseerunud isikupärastatud menüüde koostamisele, kasutades erinevaid tehnikaid ja ülemaailmseid kööke - valmistan igale taldrikule südant, pärandit ja maitset.“

Kokk

Travise loomingulised peened söögikohad

Olen töötanud tipptasemel hotellides ja erakokana mitmes linnas. Õppisin California Kulinaariaakadeemias ja olen ServSafe 'i juhendaja. Maalaulja oli lahke ja uudishimulik toidu suhtes, mida ma talle valmistasin.

Kokk

Graciela hingeküllane veganiköök

10 aastat kogemust Olen olnud kokk 10 aastat ja kureerinud erasündmusi kogu maailmas. Olen õppinud oma oskusi, reisides kogu maailmas, kasutades oma kogemusi klassiruumina. Olen jaganud oma kirge kogu maailmas — alates Kariibi mere piirkonnast kuni Itaalia ja Aasia vahel.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas