Airbnb teenused

Kokad asukohas Migjorn

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Migjorn

Kokk

Juan Carlose Vahemere köök

20-aastane kogemus Algselt Argentinast pärit ja veetsin 15 aastat oma oskusi Itaalias lihvides. Sain kogemusi tunnustatud Hispaania restoranides Lasarte ja Kursaal. Ma õppisin Baskimaal asuva kolme tärniga Michelini restorani taga asuvalt kokalt.

Kokk

José Vahemere grillimine

12-aastane kogemus, mida ma alati õpin, arendan ja loen uusi viise grillitud roogade tõstmiseks. Mu vanavanemad õpetasid mulle kõike, alates puidu valimisest kuni parimate jaotustükkide valimiseni. Mul on aastatepikkune praktiline grillimiskogemus, mis on võimaldanud mul oma oskusi omandada.

Kokk

Davidi parim riis ja paellad

Viis aastat kogemust kodus Mallorcal, spetsialiseerunud riisile, paelladele, fideuàdele ja tapadele. Õppisin Molino Rocas Alex del Vicio ja Edu Torresega riisitehnikaid. Olen teinud süüa Baleaari saarte jalgpalliliidu, padeli föderatsiooni, endise jalgpalluri Roger Smithi ja ettevõtja Argentino Manolo Ugarte jaoks

Kokk

Vahemere maitsed koos Pauliga

21 aastat kogemust lai kulinaarne vaatenurk, mis on spetsialiseerunud Vahemere, Peruu ja Jaapani köögile. Õppisin Universidad Gastronómica de las Islas Baleares 'is. Olin Aasia restorani Arume peakokk. Töötasin paljudes kohtades maailmas

Kokk

Peakokk Francesco rahvusvaheline kulinaariaekspert

20 aastat kogemust Olen töötanud kogu maailmas tipptasemel restoranides, eraklubides ja luksuslikus toitlustuses. Lõpetasin oma kodulinna külalislahkuse keskkooli Avellinos, Itaalias. Olin esiletõstetud vene elustiili ajakirjas ja ABC Mallorca elustiiliajakirjas.

Kokk

Palma

Raúli Vahemere maitsed

11 aastat kogemust koolitasin koos tippkokkadega Madridis ja Londonis, enne kui lihvisin oma käsitööd Mallorcal. Ma kasvasin üles oma ema ja onu lummatud köögis. Treenisin Michelini tärniga restoranides Gerhard Schwaigeri ja Stefan Brunneri all.

Kõik kokateenused

Eduardo fusiooniköök

Kaheksa aastat kogemust Olen Hispaania kokk, kes valmistab süüa jahtides, hotellides ja restoranides üle kogu Euroopa. Olen koolitanud rahvusvahelisi kööke Bilbaost New Yorki. Olen veetnud viimased neli talve New Yorgis ja Itaalias jahiomaniku isikliku kokana.

Mariana tervendav veganiköök

10-aastane kogemus Olen taimne kokk, kes keskendub toorele veganiköögile ja spordi toitumisele. Olen treeninud taimse köögi koka Matthew Kenneyga ja õppinud Le Cordon Bleus. Olen teinud süüa sportlastele, kuulsustele ja kõrgetasemelistele klientidele.

Vahemere maitsed por Pau

Töötasin 21 aastat kogemust eri kontinentidel ja riikides, laiendades oma kulinaarset vaatenurka. Õppisin UIB Gastronoomilise Baleaari saarte ülikoolis ja Paul Bocuse 'i instituudis. Töötasin tuntud Arume 'i restoranis peakokana.

Pauli peened söögikohad Vahemere ääres

15-aastane kogemus Alates 17. eluaastast olen reisinud Taisse, Uruguaysse ja mujale, et oma karjääri jätkata. Õppisin Baleaari saarte UIB Gastronoomilises Ülikoolis ja Lyfe Instituudis. Minu aeg Michelini tärniga Xorigueris ja Sumaqis viisid mind Arume 'is peakoka töö juurde.

Cocina sin borderontier por Julian

12 aastat kogemust Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotell Casa San Agustín en Cartagena ja San Ignacio. Ma täiustasin oma kulinaarsed teadmised kaheaastase kraadiõppega. Töötasin Forbesis erakokana silmapaistva isiksuse heaks.

Vahemere elamus peakokk Estebaniga

10-aastane kogemus Käivitab AMARI SUSHIT Santa Catalina turul, kus pakutakse hingelisi värskeid mereande ja sushitoite, mida ma treenisin Escuela de cocina de Córdobas Argentinas. AMARI SUSHI ja MEREANDIDE BAAR Palmas pälvib viietärnihinnangut ja kohalikku tunnustust kvaliteetsete roogade eest

MaitsedDeMallorca koos peakokk Estebaniga

20 aastat kogemust, kirglik ja loominguline kokk, ühenda igas toidus värskus ja traditsioonid. Osalesin 2004. aastal Argentinas Córdoba professionaalses kokanduskoolis. Mul on pikk kogemus Argentinas, Itaalias, Formenteras ja Mallorcal.

Graciela loominguline Vahemere köök

30 aastat kogemust õppisin oma emalt, kes oli Tuneesia president Habib Bourguiba erakokk. Olen õppinud ka oma restorani pidamisest ning pere- ja ürituste kokkamisest. Juhin oma restorani Palma de Mallorcal ja teen suvel teiste jaoks privaatselt süüa.

Spetsiaalne privaatne söögituba Jacksonist

20 aastat kogemust juhtisin Ühendkuningriigis toitlustusettevõtet, kuid nüüd tähistan Hispaania maitseid. Töötasin Londoni ühes parimas tipptasemel toitlustusettevõttes AP&Co. Mind nimetati Ida-Inglismaa parimaks pulmahoidjaks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas