Airbnb teenused

Kokad asukohas Baix Llobregat

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Baix Llobregat

Kokk

Grillimine kesklinna katusekorteris koos kokaga

Üle 14-aastase kogemusega professionaalse kokana olen spetsialiseerunud unustamatute kulinaarsete elamuste loomisele ja ideaalse keskkonna loomisele. Kokkamine ei ole ainult minu töö, see on minu kirg ja mulle meeldib seda teistega jagada. Olen seltskondlik inimene, kellele meeldib kohtuda uute inimestega ja vahetada lugusid. Minu kulinaarsed seiklused on viinud mind rohkem kui 125 riiki ja mul on olnud au elada viies erinevas riigis. Otsin pidevalt uusi toiduelamusi, mis on sundinud mind kohtuma hämmastavate inimestega. Minu naine Kiira, kes jagab minu kirge toidu ja reisimise vastu, liitub meiega, et muuta see elamus unustamatuks. Ta on vegan, mis tähendab, et me tunneme veganitoodete maailma hästi. Avastame koos maailma, üks hammustus korraga!

Kokk

Jana värvikad loomingulised söögikohad

9-aastane kogemus Töötasin Šotimaal suures restoranis, arendades oma oskusi ja loovust. Ma omandasin oma hariduse köögis. Kokkamine on minu kunst - ilus, elav ning tehtud armastuse ja naeratusega.

Kokk

Graciela avangardi mereandide degusteerimise menüüd

Kuueaastane kogemus, mida olen treeninud paljudes köökides, mõjutanud Prantsuse köök ja kirg peenete söögikohtade vastu. Nendes restoranides õppisin arenenud tehnikaid ja loomingulisi lähenemisviise. Minu tehnikad põhinevad innovatsioonil ja kvaliteetsetel koostisosadel.

Kokk

Janna loomingulised Vahemere maitsed

12 aastat kogemust kasvasin üles Hispaanias rannikul ja olen valmistanud süüa tippköökides üle kogu maailma. Mul on Šveitsis omandatud kraad rahvusvahelises kulinaariakunstis. Õppisin tipptasemel toiduvalmistamist maailma gastronoomia pealinnas.

Kokk

Jordi juurdunud katalaani köök

10-aastane kogemus tipptasemel restoranides. Ma armastan väga toodet ja traditsioonilist kööki, kuid ma võtan oskustega omaks tehnika, et tõsta iga roa maitseid.

Kokk

Barcelona

María kondiitritooted ja maitsvad peened söögikohad

Kümme aastat kogemust olen teinud süüa alates 12. eluaastast, mis on spetsialiseerunud nii kondiitritoodetele kui ka maitsvale köögile. Ma omandasin gastronoomia ja külalislahkuse kraadi Barcelonas, Ecuadoris ja USAs. Hirendasin oma oskusi Michelini tärniga köögis, viimistledes kulinaarseid tehnikaid.

Kõik kokateenused

Marci Kataloonia köögi traditsioonid

Oleme Esther ja Marc, kaks katalaani, kes suhtuvad kirglikult meie kultuuri ja gastronoomiasse, kes kutsuvad sind avastama Katalooniat kohalikega jagatud salajase õhtusöögi kaudu. Marc on Ferran Adriàs El Bullis koolitatud kokk, kes on võimaldanud tal arendada loovust ja nõudeid, mis on vajalikud selle elamuse varustamiseks maksimaalse autentsuse ja eksklusiivsusega. Samuti armastame suurepäraste veinihuvilisteana kombineerida oma roogasid parimate Kataloonia veinitehaste veinidega. Tule ja avasta Kataloonia oma toolilt!

Iisraeli fusioonimaitsed

20-aastane kogemus Olen kulinaarne professionaal, kellel on kogemusi rahvusvaheliste maitsetega. Õppisin külalislahkust ja mul on praktiline kogemus kogu maailmas. Reisimine on teavitanud minu kulinaarseid oskusi ja tundlikkust ning minu lähenemist minu karjäärile.

Pablo Vahemere menüüd

Kogu oma kulinaarses trajektooris on mul olnud võimalus avastada maitseid kogu maailmast ja täiuslikke kulinaarseid tehnikaid. Kuid ma avastasin oma tõelise kutsumuse, sest jagasin oma kirge teistega toidu valmistamise vastu. VOI toiduvalmistamine võimaldab mul luua ainulaadseid ja isikupärastatud gastronoomilisi elamusi, mis on kohandatud sinu maitsele ja eelistustele. Iga roog on kunstiteos ja iga klient inspiratsioon.

Sami Levanti maitsed

12-aastane kogemus Ma olen spetsialiseerunud lihtsate koostisosade muutmisele erakordseteks eineteks. Mul on Damaskuse ülikoolis õigusteaduse kraad, kuid minu kirg on külalislahkus. Beirutist Barcelonasse on mulle meeldinud vastu võtta külalisi kogu maailmast oma koju.

Federico taimedel põhinev brantši- ja einestamine

3-aastane kogemus Oleme kaks kirglikku kokka, kes treenivad iga päev, täiustades oma oskusi, et pakkuda peeneid söögikohti. Meil on ulatuslik ametlik koolitus ülikoolide ja kulinaarsete kursuste kaudu. Oleme töötanud paljudes professionaalsetes köökides, aidates oma oskusi.

Camila värviline fusiooniköök

15 aastat kogemust Olen uurinud erinevaid maitseid ja toiduvalmistamise tehnikaid kogu maailmas. Ma oskan gastronoomiat ja üritusi. Õpin magistrikraadi toidus ja joogis. Ma juhtisin Pachama Lõuna-Ameerika toidu kööki ja töötasin välja uuenduslikud menüüd.

Daniele 'i esituse eine valmistamine

Kuueaastane kogemus olen töötanud hotellides ja restoranides, valmistades toitu toitumisalastele klientidele. Õppisin toitainete ajastust, menüüdisaini ja energiatasakaalu, et toetada tulemuslikkuse eesmärke. Olen sertifitseeritud ANutr, kes on tunnustatud toitumisega kulinaarse praktika eest.

Helio globaalselt inspireeritud söögikohad

Kaheksa aastat kogemust, mida olen valmistanud köökides kogu Lõuna-Ameerikas ja Euroopas. 2013. aastal õppisin Senac Brasiilias tehnoloogilist gastronoomiat. Töötasin Brasiilias Gracia baaris ja Pizzaria Via Roma's.

Rice Creations: Paellas & More

20 aastat kogemust Olen kogenud kokk, kes on spetsialiseerunud sensoorsete gastronoomiliste menüüde loomisele, mis tekitavad emotsioone. Mul on ka restoranihalduse magistrikraad. Olen koolitanud ka Michelini tärniga tähistatud restoranis, mida juhib Hispaania kokk Martín Berasategui.

Pablo tapad, paella ja Vahemere maitsed

Tänu ulatuslikule külalislahkusele olen töötanud Argentina luksushotellides kokana, täiustades klienditeenindust ja tipptasemel teenuseid. Olen omandanud ka väärtuslikku kogemust bistroodes ning töötanud tuntud restoranides Andorras ja Barcelonas, korraldades kulinaarseid üritusi. Minu mitmekesine trajektoor on andnud mulle laia ja mitmekülgse vaate, mis on hõlpsasti kohanenud erinevate gastronoomiliste väljakutsetega.

Federico Euroopa maitsed

25-aastane kogemus Olen kirglik gastronoomik, kellel on kogemusi kogu Euroopas ja Ameerikas. Treenisin kulinaariakooli ja erinevates restoranides Barcelonas. Ma omas ja haldasin Locanda del Leon d'Oro' t kümme aastat.

Bruno Prantsuse-Vahemere looming

27-aastane kogemus Minu köök tasakaalustab Prantsuse põhitõdesid Vahemere ja maise elegantsiga. Enne alustamist veetsin aastaid oma kulinaarseid oskusi restoranides täiustades. Olen treeninud ka legendaarse mõjuka koka Paul Bocuse juhendamisel Prantsusmaal Grenoble 'is.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas