Airbnb teenused

Kokad asukohas Oakland

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Oakland

Kokk

Hyperlocal, hinnatud hind Clairi poolt

Üle 15-aastane kogemus! Olen süüa teinud Pizzetta 211-s San Franciscos ja kokana El Cerrito mõisas. Olen töötanud Michelini tärniga kokkade all ja juhtinud oma esimest 19-aastast kööki. Olen valmistanud tippnimed tehnoloogiasektoris ja Midas List riskikapitalistid.

Kokk

Ericu hooajalised söögikohad ja värsked maitsed

20 aastat kogemust lihvisin oma käsitööd mõnes California kõige prestiižsemas köögis. Mul on Johnsoni ja Walesi ülikooli kulinaarse toitumise diplom. Avasin The Commissary, mida nimetati parimaks uueks restoraniks 2014. aastal.

Kokk

Ronny ülemaailmsed maitsed

20 aastat kogemust Minu maitseprofiil hõlmab Vietnami, prantsuse, afro-Hispaania ja Portugali kööki. Ma toon oma toiduvalmistamisse peretraditsioone ja olen treeninud ka koos kokkadega Bay Areas. Olen töötanud juhuslike söögikohtade ja Michelini tärniga tähistatud restoranides.

Kokk

Alessandro Rooma ja lahe piirkonna maitsed

25-aastane kogemus Minu toit peegeldab lihtsust, austust ja minu Itaalia juuri. Õppisin Rooma Michelini tärniga varustatud kööki ja käisin ka hotellihalduskoolis. Mul oli 10 aastat San Francisco finantspiirkonnas Itaalia restoran Chiaroscuro.

Kokk

Evertoni tervisele keskendunud fusiooniköök

10 aastat kogemust alustasin peenest söögikohast ja nüüd valmistasin süüa sportlastele nagu Marcus Morris ja Jack Flaherty. Õppisin juba varakult kodus ja keskkooli köögis, enne kui käisin kulinaariakoolis. Olen süüa teinud NBA staarile ja söönud teisi tähelepanuväärseid sportlasi.

Kokk

Amanda erisündmuste kokk

Kolmeaastane kogemus, mille olen valmistanud mitmesugusteks eriüritusteks, pakkudes meeldejäävaid kulinaarseid elamusi. Õppisin Iirimaal Ballymaloe kokanduskoolis talust lauda orgaanilist toiduvalmistamist. Olen teinud süüa poissmeesteõhtuteks, beebiduššideks, sünnipäevapidudeks ja muuks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas