Airbnb teenused

Kokad asukohas San Francisco

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas San Francisco

Kokk

Hyperlocal, hinnatud hind Clairi poolt

Üle 15-aastane kogemus! Olen süüa teinud Pizzetta 211-s San Franciscos ja kokana El Cerrito mõisas. Olen töötanud Michelini tärniga kokkade all ja juhtinud oma esimest 19-aastast kööki. Olen valmistanud tippnimed tehnoloogiasektoris ja Midas List riskikapitalistid.

Kokk

Kokk Rhonda luksuslik talust lauda söömine

Mina olen peakokk Rhonda ja minu kulinaarne teekond algas 1996. aastal K Creole Kitchenis New Orleansis, kus liikusin kiiresti üles kui sous kokk. Läksin viimistlema oma oskusi Nordstromi kohvikus ja Sunny Delights Cateringis Berkeleys. 2010. aastal asutasin Cater2uSF-i, erakoka ja toitlustusteenuse, mis teenindab märkimisväärseid kliente nagu Dion Jordan, Jalen Richard, Dante Pettis ja DeeBo Samual. Olen pühendunud erakordse köögi loomisele ja ma ei jõua ära oodata, et sulle maitsta.

Kokk

Ericu hooajalised söögikohad ja värsked maitsed

20 aastat kogemust lihvisin oma käsitööd mõnes California kõige prestiižsemas köögis. Mul on Johnsoni ja Walesi ülikooli kulinaarse toitumise diplom. Avasin The Commissary, mida nimetati parimaks uueks restoraniks 2014. aastal.

Kokk

Stella laud Magic

Kümneaastane kogemus: valmistan kirglikult roogasid, mis panevad inimesed end koduselt tundma. Lõpetasin Korea Kulinaaria Kunstiülikooli. Olen töötanud Michelini tärniga tähistatud restoranides ja Ritz Carlton Half Moon Bays.

Kokk

Evertoni tervisele keskendunud fusiooniköök

10 aastat kogemust alustasin peenest söögikohast ja nüüd valmistasin süüa sportlastele nagu Marcus Morris ja Jack Flaherty. Õppisin juba varakult kodus ja keskkooli köögis, enne kui käisin kulinaariakoolis. Olen süüa teinud NBA staarile ja söönud teisi tähelepanuväärseid sportlasi.

Kokk

Hinglikult Ladina-Ameerika vimka peakokk AK-lt

25-aastane kogemus: loon unustamatuid üritusi, tuues inimesi kokku suurepärase toidu ümber. Olen lihvinud oma oskusi üle kolme aastakümne kulinaarse kogemuse. Asutasin ja juhin Eat Play üritusi ja toitlustust, valmistades meeldejäävaid menüüsid.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas