
Airbnb teenused
Kokad asukohas Sandy Springs
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Sandy Springs

Kokk
Shef Amanda kogenud majutuskoht, kureeritud köök
Olen töötanud tunnustatud kokkadega nagu Roy Yamaguchi ja Daniel Boulud. Lõpetasin kulinaariakooli ja koolitasin kokkade nagu Elia Aboumrad ja Wolfgang Puck. Olen ilmunud ka Food Network's Cooks vs Cons ja Supermarket Stakeout.

Kokk
Sydney klassikalised ja lohutavad Ameerika toidud
17-aastane kogemus Olen töötanud mitmesugustes kvaliteetsetes toidugruppides Metro Atlanta piirkonnas. Olen Servsafe 'i sertifikaadiga ja kohandan kõik oma toiduvalmistamise tavad toiduohutuse standarditega. Võitsin Golden Spatula 2024 erakordsete kulinaarsete oskuste eest.

Kokk
Casey juustu- ja söelauad
11 aastat kogemust Olen töötanud kogu riigis restoranides ja erakokana. Õppisin Le Cordon Bleu Londonis ja mul on bakalaureusekraad toiduantropoloogias. Aitasin inimestel oma etenduses „Lost and Found“ luua kadunud pereretsepte.

Kokk
Privaatne einestamine kokk Bella poolt
15-aastane kogemus olen pühendunud puhtusele, maitsele ja ilusale esitlusele. Mul on praktilisi kogemusi privaatsete ürituste, pulmade ja söögikordade ettevalmistamisega. Igapäevane kokkamine on mu kirg.

Kokk
Sami eklektilised ülemaailmsed maitsed
16-aastane kogemus Olen pühendanud oma elu meeldejäävate toiduelamuste loomisele, mis toovad inimesi kokku. Lõpetasin Johnson & Walesi ülikooli kulinaarse kunsti bakalaureusekraadiga. Osalesin toiduvõrgustikus, tutvustades oma kulinaarseid oskusi ja loovust.

Kokk
Desi julge, maitsev ja unustamatu toitlustus
Seitsmeaastane kogemus Olen erakokk, kes pakub toitlustusteenuseid peredele, ettevõtetele ja organisatsioonidele. Sain praktilisi kogemusi erinevates restoranides ja puhkeruumides. Mulle anti 2024. aasta Lõuna-Fultoni parim äri ja mind on ajakirjades esiletõstetud.
Kõik kokateenused

Debra taimepõhine ja toores toit
23-aastane kogemus Olen terviklik tervishoiutreener, reiki tervendaja ja taimne kokk. Olen lõpetanud tervise- ja tervisekeskuse The Living Foods Institute 'i. Võitsin oma Hot Love Chocolate Trufflesi eest Best of Raw Awards.

Einete ettevalmistamise teenused
Kaheksa aastat kogemust Olen töötanud suure mahuga, kvaliteetsetes söögikohtades ja juhuslikes keskkondades. Mul on Mercy kolledži bakalaureusekraad. Lõin oma toidubrändi, ühendades oma tausta kire ja loovusega.

Gina afrofusioonimenüüd
20-aastane kogemus kolisin Nigeeriast Atlantasse, et luua lääne vimkaga afrofusioonikööki. Ma täiustasin oma tehnikat Leiths School of Food and Wine 'is Londonis. Minu lähenemine on meeldejäävate õhtusöökide valmistamine ja sinu laua soojendamine.

Stephoni fusiooniköök
20 aastat kogemust toon oma toiduvalmistamisse perestiilis soojust ja peene söögikoha täpsust. Treenisin Prantsusmaa/New Yorgi rahvusvahelises kulinaariakeskuses. Õppisin tuntud kokad Bobby Flay ja Jacques Pépin.

Manifesting Munchiezi armastusega
5-aastane kogemus Olen loonud söögikordi mõjukatele klientidele nagu Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves ja palju muud. Olen loonud privaatse koka brändi ja loonud usaldusväärse kliendi, nii et olenemata sellest, kas oled siin puhkamiseks, avastamas või lihtsalt rõõmu täis kodus valmistatud toitu nautimas, tea, et oled kohas, kus oled sügavalt teretulnud. Minu eesmärk on aidata sul end koduselt tunda, täita oma kõht ja vaim soojusega ning tuletada meelde, et meie toit on tehtud armastusega ja võib olla tervendav vorm. Kas oled valmis seda elamust nautima?

Desiree maitsvad ülemaailmsed maitsed
8-aastane kogemus Ma valmistan maitsvaid roogasid erinevate ülemaailmsete maitsetega. Õppisin koos perega kodus süüa tegema ja teritasin oma oskusi sõjaväekokkana. Minu valik hõlmab Itaalia, Islandi, Prantsuse ja Aasia kööki koos kondiitritoodete erialaga.

Andrea India fusioon
Ta on töötanud 15-aastase kogemusega maaklubides, spordibaarides, privaatsetes köökides ja mujal. Ta osales Le Cordon Bleus ja omandas kulinaarsete kunstide kraadi. Floridas õppis ta erinevatest kultuuridest pärit tunnusroogasid.

Kati rahvusvaheline köök
20 aastat kogemust valmistab ta maitsvaid roogasid Haiti ja Prantsuse maitsete seguga. Ta õppis toiduvalmistamist Le Cordon Bleus ja õppis Haiti naistelt oma perekonnas. Tema kasvatus ja ametlik koolitus teavitavad teda tema armastusest ja distsipliinist toiduvalmistamiseks ja küpsetamiseks.

Kok Fadi ülemaailmsed maitsed
12-aastane kogemus Oma peakokate ettevõttes Habibis valmistan Atlantas klientidele söögikordi ja üritusi. Lõpetasin Liibanoni majutuskooli ja Šveitsi kulinaariakooli. Olen loonud professionaalsetele pesapallimängijatele tervislikud ja tulemustele suunatud menüüd.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas