Airbnb teenused

Kokad asukohas Ville-d'Avray

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Hooajaline menüü: talvine allkiri, peakokk Neraudeau

Valentin Neraudeau, raamatu „Du potager familial aux tables d'exception” autor, on töötanud koos Michel Guérardiga. Hooajalised kulinaarsed loomingud, mida saab kohandada vastavalt teie maitsele ja allergiatele.

Kokk Yohan Dzierzbicki / isda

Minu eesmärk on pakkuda igale külalisele unustamatut elamust, valmistades roogasid parimatest hooajalistest koostisosadest.

Privaatkokk Giuseppe

Loominguline köök, mis ühendab mälestused, intuitsiooni ja poeetika, et muuta söögikogemust.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes on töötanud köökides Pariisist Tokyoni, Berliinist Bangkokini.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Aafrikast inspireeritud gurmeeroad

Pakun teile kodus privaatse kokana ainulaadset gastronoomilist kogemust afro-kariibi maitsetega. Kohandatud menüü, täisteenindus, teie kodus.

Etienne'i gurmeemenüüd

Olen töötanud Pariisis restoranis Tour d'Argent ja teistes mainekates asutustes.

Gastronoomiline köök reisil koos Chef Christiga

Kulinaatiline kogemus, reis kultuuride ja maitsete vahel. Pakun teile isikupärastatud ja ebatüüpilist teenust. Teenindusest taldrikuni

Antonin'i menüü

Enne menüü koostamist küsin kõik kliendi eelistused, maitse, soovid ja erisoovid, mida saan hiljem kliendi kinnituse saamisel pakkuda.

La Dolce Vita lauas

Minu jaoks on toit minu kultuuri süda: lihtsus, traditsioonid ja seltskondlikkus, mis on muundatud autentseteks kogemusteks.

Avasta Cheffe Sonia Afro-Gastronomie

Kutsun sind oma köögiga avastama Aafrika gastronoomia rikkusi, mis on peenelt ühendatud Prantsuse kokandustehnikatega

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas