Airbnb teenused

Kokad asukohas Aubervilliers

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Philippe 'i peakokate menüüd sinu külmkapist

Michelini tärniga restoranikokana alates 2009. aastast loon retsepte igapäevaelu sublimiseerimiseks.

Gastronoomiline avastusretk kokk Kirilliga

Olen oma kokandustööst vaimustuses, olen kokana töötanud üle 12 aasta ja nüüd peakokana panen end täielikult oma töösse

Laura pakutav toitlustus

Mitmed tähega tähistatud kogemused, seejärel kohandatud looming erateenuste jaoks, alates lõunasöögist kuni 200 inimese pulmani

Privaatkokk Caroline

Hooajaline köök, autentsed tooted, rõõmsameelne köök, maitse austamine.

Hooajaline menüü: talvine allkiri, peakokk Neraudeau

Valentin Neraudeau, raamatu „Du potager familial aux tables d'exception” autor, on töötanud koos Michel Guérardiga. Hooajalised kulinaarsed loomingud, mida saab kohandada vastavalt teie maitsele ja allergiatele.

Stanislase loomingulised lauad

Olen töötanud kogu maailmas ja hiljuti La Table de Cybèle 'is.

Kokk Yohan Dzierzbicki / isda

Minu eesmärk on pakkuda igale külalisele unustamatut elamust, valmistades roogasid parimatest hooajalistest koostisosadest.

Maitsev hooajaline köök Nathanilt

Maitsvad ja hooajalised kodused toidud, mis on valmistatud teie mugavaks ja praktiliseks peatumiseks. Maitske kohalikke maitseid sõrmegi liigutamata.

Faustine'i loomingulised menüüd

Kodukokana mõtlen välja loomingulisi retsepte, mis ühendavad esteetika ja maitseelamuse.

Privaatkokk Giuseppe

Loominguline köök, mis ühendab mälestused, intuitsiooni ja poeetika, et muuta söögikogemust.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes on töötanud köökides Pariisist Tokyoni, Berliinist Bangkokini.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas