Airbnb teenused

Kokad asukohas Charenton-le-Pont

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatkokk Caroline

Hooajaline köök, autentsed tooted, rõõmsameelne köök, maitse austamine.

Anaelle'i taimetoit

Taimetoit, maailma maitsed, orgaanilised, kohalikud hooajalised koostisosad.

Hooajaline menüü: talvine allkiri, peakokk Neraudeau

Valentin Neraudeau, raamatu „Du potager familial aux tables d'exception” autor, on töötanud koos Michel Guérardiga. Hooajalised kulinaarsed loomingud, mida saab kohandada vastavalt teie maitsele ja allergiatele.

Stanislase loomingulised lauad

Olen töötanud kogu maailmas ja hiljuti La Table de Cybèle 'is.

Kokk Yohan Dzierzbicki / isda

Minu eesmärk on pakkuda igale külalisele unustamatut elamust, valmistades roogasid parimatest hooajalistest koostisosadest.

Faustine'i loomingulised menüüd

Kodukokana mõtlen välja loomingulisi retsepte, mis ühendavad esteetika ja maitseelamuse.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Carla loomingulised road

Pakun kööki, mis on inspireeritud minu tööst tärnirestoranides.

Privaatkokk Andrea

Itaalia köök, traditsioon, loovus, kohandatud toidud, sensoorne kogemus.

Philippe 'i peakokate menüüd sinu külmkapist

Michelini tärniga restoranikokana alates 2009. aastast loon retsepte igapäevaelu sublimiseerimiseks.

AlkimiaChef, Giovanni

Olen spetsialiseerunud Itaalia köögile ja loon elamusi hubastest kodusöökidest kuni elegantsete üritusteni, ühendades traditsiooni, maitse ja tõelise Itaalia maitse.

Gastronoomiline avastusretk kokk Kirilliga

Olen oma kokandustööst vaimustuses, olen kokana töötanud üle 12 aasta ja nüüd peakokana panen end täielikult oma töösse

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas