Airbnb teenused

Kokad asukohas Coquitlam

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Coquitlam

Kokk

Maryami isikupärastatud söögikohad

20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud toitumisvajadustele, pakkudes taimetoitlaste, veganite, gluteenivabade ja halalide valikuid. Õppisin Vancouveris. Mul on ka Red Seal Certified. Olen teinud süüa Glowbal Groupis, Four Seasons Hotelis, River Rock Casinos ja Fairmont Hotelis.

Kokk

Lovena keskkonnasõbralikud talust lauani peod

15 aastat kogemust juhin kolme edukat Indigo Age 'i kohvikut, õpetades taimetoitlast ja tervislikku toiduvalmistamist. Õppisin Real Raw Food Institute 'is ja Living Light Institute' is. Mind on esitletud ajakirjas Plant Based Foodie Vancouver and Impact Magazine.

Kokk

Umami ja Amore

Meie erakokk ja toitlustusettevõte pakub kohandatud kulinaarset elamust, mis on spetsialiseerunud isikupärastatud menüüdele intiimsete õhtusöökide, eriürituste ja ettevõtte kogunemiste jaoks. Olenemata sellest, kas korraldad väikese kogunemise või suure pidustuse, pakume täisteenindusega toitlustust, mis sisaldab elegantset toitu, loomingulisi kanappe ja elavaid Rootsi lauasõite valikuid. Ürituste toitlustamiseks kujundame iga menüü nii, et see vastaks sündmuse teemale ja eelistustele, alates elegantsetest mitmekäigulistest õhtusöökidest kuni juhuslike, rahvahulga rõõmustavate buffetiteni. Lisaks saavad kliendid valida kas täisteenindusega toitlustuse või kulutõhusamate mahapanekuteenuste vahel, tagades paindlikkuse ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Olenemata sellest, kas vajad luksuslikku õhtusööki või soovid lihtsalt kodus süüa, pakume erakordset kulinaarset kogemust, mis on mõlemad maitsvad

Kokk

Amanda hooajalised kulinaarsed elamused

Kaheksa aastat kogemust sukeldusin kööki üle kogu maailma, uurides erinevaid kööke ja stiile. Töötasin mitme väga andeka koka all mitmes köögis ja keskkonnas. Läbisin mitme väga andeka koka käe all mitmetes köökides ja seadetes.

Kokk

Oreni kaasaegne Toscana fusioon

15-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud kaasaegsele Vahemere köögile, mis on täis Jaapani maitseid. Teritasin oma oskusi prestiižses kulinaariakoolis. Treenisin Michelini tärniga tähistatud restoranides Pariisis, Jaapanis, Itaalias ja Taanis.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas