Airbnb teenused

Kokad asukohas Courbevoie

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Amina hooaja menüüd

Kodukokkana oli mul võimalus süüa teha Lacoste 'ile ja Bonne Mamanile.

Privaatkokk Giuseppe

Loominguline köök, mis ühendab mälestused, intuitsiooni ja poeetika, et muuta söögikogemust.

Gurmee trühvlikogemus

Koge trühvliga seotud kulinaarset kogemust: isikupärastatud menüüd, alates eelroast kuni magustoiduni, mis rõhutavad hooajalist trühvlit kire ja oskustega, otse sinu juures.

Stuarti loomingulised degusteerimismenüüd

Olen kokk, kes on töötanud köökides Pariisist Tokyoni, Berliinist Bangkokini.

Hooajaline menüü peakokk Nadia poolt

Rakendan iga söögikorra puhul oskusi, mille olen omandanud mainekates restoranides

Hetke inspiratsiooni menüü peakokk Ecemilt

Iga roog peegeldab minu kogemust prestiižsetes köökides.

Kokk Fanny magusad hetked

Valmistan maitsvaid koduseid magustoite ja loon meeldiva ja sõbraliku õhkkonna unustamatuks magusaks hetkeks.

Ehtne Jaapani toidu elamus Pariisi piirkonnas

Erakokkana valmistan Izakaya perekonda ja traditsioonilisi Jaapani taldrikuid

Hooajaline menüü peakokk Nadia poolt

rakendan igal söögikorral oskusi, mille olen omandanud mainekates restoranides

Gastronoomiline köök reisil koos Chef Christiga

Kulinaatiline kogemus, reis kultuuride ja maitsete vahel. Pakun teile isikupärastatud ja ebatüüpilist teenust. Teenindusest taldrikuni

Peakoka Matteo looming – maitse ja kirg

Iga roog on ainulaadne looming, mis on inspireeritud aastaaegadest ja minu kogemustest. Minu eesmärk on äratada teie meeled siira, rikkaliku ja isikupärase köögiga.

Menüü vastavalt sündmusele ja soovidele

Pakun teile ainulaadset kogemust hooajaliste ja jätkusuutlike toodetega. Täidan teie soove, olenemata sellest, kas olete taimetoitlane või lihasõber

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas