
Airbnb teenused
Kokad asukohas Dallas
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Dallas

Kokk
Amanda talust lauani
16-aastane kogemus, mida ma valmistan iga söögikorra juurde kondiitri ja peakokana lihvitud oskused. Mul on bakalaureuse- ja kondiitritoodete diplom ja teaduskraad. Ma lõin dalai-laama 80. sünnipäeva koogi, meeldejääva ja keerulise saiakese.

Kokk
Toya gurmeesalatid, mis aitavad sul end hästi tunda
Kokk Toya pakub üle kümne aasta kulinaarset kirge, mis on aluseks peretraditsioonidele, töökogemusele ja kogukonna sidemetele. Kuulsate toidu mõjutaja hr Chimetime 'i esiletõstetud viirusliku värskete toiduainete kaubamärgi Main Dish Salad Co asutajana ühendab ta värskeid maitseid soojuse, külalislahkuse ja südamega. Tema praktilised kursused ja erakokade elamused ei ole mitte ainult värsked ja maitsvad - need on täis naeru, õppimist ja sidemeid. Kokk Toya elav isikupära paneb iga külalise tundma end teretulnuna, mugavalt ja koduselt. Tema omapära? Värskus on täis hinge, eesmärki ja unustamatut maitset.

Kokk
Maryami südamlikud Aasia ja Vahemere piirkonna toidud
9-aastane kogemus Ma valmistan südamlikke toite, mis on täis Aasia ja Vahemere maitseid. Olen oma kulinaarsed oskused koduste koolituste ja köögitööde kaudu lihvinud. Asutasin The's Actually Co., veebitellimisettevõtte, mis müüb Halali puljongit.

Kokk
Juani Hawaii piirkondlik köök
15-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud Hawaii piirkondlikule köögile, millel on ülemaailmsed mõjud. Õppisin Le Cordon Bleus ja koos kuulsate kokkadega Hawaiil. Ma treenisin James Beardi auhinnatud kokkade juhendamisel Mauil, Hawaiil.

Kokk
Graciela Euroopa ja Brasiilia fusioon
31 aastat kogemust alustasin oma kulinaarset teekonda São Paulos ja hiljem lihvisin oma oskusi New Yorgis. Õppisin São Paulo kulinaariainstituudis, õppides klassikalist ja Brasiilia toiduvalmistamist. Töötasin hästi hinnatud New Yorgi liharestoranides ja Itaalia restoranides.

Kokk
Kohandatud privaatne õhtusöögi pidu LK Culinary 'lt
20 aastat kogemust Olen töötanud mõnes piirkonna parimas kulinaarias. Mul on Cordon Bleu kulinaaria kraad ja olen töötanud tuntud restoranides. Mulle meeldib luua sügavamaid sidemeid külalistega isikliku kokana.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas