Airbnb teenused

Kokad asukohas Irving

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Irving

Kokk

Toya gurmeesalatid, mis aitavad sul end hästi tunda

Kokk Toya pakub üle kümne aasta kulinaarset kirge, mis on aluseks peretraditsioonidele, töökogemusele ja kogukonna sidemetele. Kuulsate toidu mõjutaja hr Chimetime 'i esiletõstetud viirusliku värskete toiduainete kaubamärgi Main Dish Salad Co asutajana ühendab ta värskeid maitseid soojuse, külalislahkuse ja südamega. Tema praktilised kursused ja erakokade elamused ei ole mitte ainult värsked ja maitsvad - need on täis naeru, õppimist ja sidemeid. Kokk Toya elav isikupära paneb iga külalise tundma end teretulnuna, mugavalt ja koduselt. Tema omapära? Värskus on täis hinge, eesmärki ja unustamatut maitset.

Kokk

Graciela Euroopa ja Brasiilia fusioon

31 aastat kogemust alustasin oma kulinaarset teekonda São Paulos ja hiljem lihvisin oma oskusi New Yorgis. Õppisin São Paulo kulinaariainstituudis, õppides klassikalist ja Brasiilia toiduvalmistamist. Töötasin hästi hinnatud New Yorgi liharestoranides ja Itaalia restoranides.

Kokk

Kohandatud privaatne õhtusöögi pidu LK Culinary 'lt

20 aastat kogemust Olen töötanud mõnes piirkonna parimas kulinaarias. Mul on Cordon Bleu kulinaaria kraad ja olen töötanud tuntud restoranides. Mulle meeldib luua sügavamaid sidemeid külalistega isikliku kokana.

Kokk

Dallas

Kok Derricka klassikalise köögi kaasaegne vimk

5-aastane kogemus tippkokkade juhendamisel olen spetsialiseerunud privaatsetele söögikohtadele, toitlustamisele ja isiklikele kokateenustele. Olen lõpetanud peakokk Kevin Johnson ja meisterkokk Tiffany Derry. Lõpetasin uhkusega oma kulinaariaprogrammi.

Kokk

Jaapani ja Vahemere söögikohad kaneeliga

15-aastane kogemus Olen isiklik kokk, kes naudib nauditavate ja stressivabade söögikogemuste loomist. Õppisin süüa tegema oma emalt ning oma hariduse ja kulinaarsete kogemuste kaudu. Meisterdan kohandatud kulinaarseid elamusi eraklientidele.

Kokk

Izaiah 'õhtusöögiklubi

13 aastat kogemust olen loonud dünaamilise kulinaarse teekonna, lihvides oma oskusi The Ritz-Carltonis ja Uchis. Lõpetasin The Ritz-Carltonis legendaarse koka Dean Fearingu juhendamisel õpipoisiõppe. Mul on ServeSafe 'i sertifikaat, mis täiustab oma teadmisi kulinaarse ohutuse valdkonnas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas