
Airbnb teenused
Kokad asukohas Houston
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Houston

Kokk
Houston
Tre 'Vyoni klassikalised Ameerika maitsed
Kulinaaria professionaal, kellel on üle kümne aasta kogemusi toiduainetööstuses, sealhulgas üle viie aasta eduka erasöögi- ja toitlustusettevõtte omanik, kellel on üle 100 viietärnihinnanguGoogle 'i. Oskab korraldada erakordseid toiduelamusi ja suure mahuga ürituste korraldamist

Kokk
Antonio maitsvad söögikohad
20-aastane kogemus Minu eriala on valmistada erinevaid kööke nagu Aasia, Itaalia, Prantsuse ja Jamaica köök. Hirendasin oma oskusi mainekate köökides, sealhulgas Passis ja Eraldistes. Juustukoogivabrikus töötades valiti mind üheks 50 parimast kokast 800-st.

Kokk
Arnae rafineeritud kodune toiduvalmistamine
Viis aastat kogemust jagan teistega hoolikalt valmistatud söögikordade kaudu oma armastust toidu vastu. Ma omandasin kraadi Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'is. Praegu valmistan eineid pensionil National Football League 'i mängijale ja tema perele.

Kokk
Pärsia lahe ranniku söögikohad Jewelilt
Mul on üle 30-aastane kogemus majutussektori igas aspektis. Kulinaaria- ja magistrikraad külalislahkuse juhtimises Johnson & Walesi Ülikoolist. Asutasin oma kokaäri, et luua mälestusi ja suhelda suurepäraste inimestega.

Kokk
Elizabeth 'i kõrgendatud menüüd
10-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud Cajuni, kreooli, prantsuse, Mehhiko ja Euroopa-Ameerika köökidele. Õppisin Texase Houstoni veinikoolis ning mul on WSET 1 ja WSET 2 sertifikaat. Töötasin Texase osariigis Houstonis Michelini tärni võitvas India restoranis Musafeer.

Kokk
Ilonka rabavad charcuterie-lauad
Kaheksa aastat kogemust Olen iseõppinud kokk, kelle kirg on luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Lõpetasin 2020. aastal Augusté Escoffieri kulinaarsete kunstide kooli kõrghoonetega. Asutasin ettevõtte, mis keskendub maitsvate ja kunstipäraste laudade valmistamisele.
Kõik kokateenused

Tipptasemel söögikokk Melissa
Mul on olnud 15-aastane kogemus, alates saiakeste küpsetamisest kuni peenete söögikohtadeni. Olen koolitatud kondiiter, kellel on olnud praktilisi kogemusi mitmesugustes kulinaarsetes valdkondades. Olen pakkunud privaatseid üritusi ja korraldanud tipptasemel toiduelamusi.

Deja kureeritud laud
Kaheksa aastat kogemust Olen veetnud oma karjääri, valmistades toitu, mis ühendab inimesi. Õppisin oma koduses köögis süüa tegema, tugevdades oma oskusi treeninguga. Olen töötanud nõustamise valdkonnas, nõustades erinevaid kultuure ja toitumisvajadusi.

Araceli kohalikust inspireeritud söögikohast
10-aastane kogemus Minu kogemus hõlmab sukeldumisbaarid peenete söögikohtade juurde Texases ja Edelaosas. Olen töötanud Truluck's, Fig & Olive 'is, Uchis ja True Food Kitchenis. Mulle meeldib luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi, mis ühendavad inimesi

Macki afro-Prantsuse maitsed
15 aastat kogemust jätsin ettevõtte rahanduse, et saada kokaks, segades Prantsuse kööki oma Nigeeria juurtega. Mind on koolitatud Prantsuse kulinaariatehnikatega. Töötasin kahes Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas.

Tipptasemel privaatne söögituba peakokk Decardioselt
20 aastat kogemust Olen töötanud köökides erinevates osariikides, kus õppisin uusi kööke. Treenisin kulinaariakoolis ja professionaalsetes köökides kogu Ameerika Ühendriikides. Teenisin Indianapolis Coltsi Sous Chefina.

Christina kreooli inspireeritud söögikohad
9-aastane kogemus Mul on kirg toidu vastu, mida kasvatatakse vanaema köögis koos oma kreooli retseptidega. Ma täiustasin oma oskusi San Jacinto kogukonna kolledži kulinaariakursuses. Ma hindan inimeste kokkuviimist toidu kaudu, väljendades armastust ja hoolitsust igas toidus.

Alejandro ülemaailmsed maitsed
25 aastat kogemust Olen töötanud köökides kogu Euroopas. Õppisin Ameerika Kulinaariainstituudis. Olen Les Toques Blanches 'i ja rahvusvahelise peakokaklubi liige.

Chrissy Joy lõunakreooli köök
10 aastat kogemust alustasin oma karjääri, õppides kulinaarseid oskusi oma vanaema kreooli köögis. Olen õppinud San Jacinto kogukonna kolledži kulinaariakoolis. Olen restaureerimissõna rahvusvahelise kiriku eelistatud müüja.

Euroopa köök 5 peakokk☆ Alexilt
25-aastane kogemus Igas teenistuses pühendan oma kogemuse parima toidu pakkumisele. Treeninud Euroopas Michelini tärniga kokkadega. Olen teeninud kuulsusi, kaasa arvatud paavstile. Ainulaadne söögikogemus.

Kokk Kristine 'i privaatne söögituba
15 aastat kogemust loon ülemaailmselt inspireeritud degusteerimismenüüd värskete hooajaliste koostisosadega. Kulinaarsed kunstid, toiduteenuste haldamine, jätkusuutlikkus ja täiustatud toiduvalmistamise tehnikad. Töötasin restoranides üle kogu maailma, enne kui käivitasin oma privaatse koka äri.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas