Airbnb teenused

Kokad asukohas Houston

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Houston

Kokk

Houston

Tre 'Vyoni klassikalised Ameerika maitsed

Kulinaaria professionaal, kellel on üle kümne aasta kogemusi toiduainetööstuses, sealhulgas üle viie aasta eduka erasöögi- ja toitlustusettevõtte omanik, kellel on üle 100 viietärnihinnanguGoogle 'i. Oskab korraldada erakordseid toiduelamusi ja suure mahuga ürituste korraldamist

Kokk

Antonio maitsvad söögikohad

20-aastane kogemus Minu eriala on valmistada erinevaid kööke nagu Aasia, Itaalia, Prantsuse ja Jamaica köök. Hirendasin oma oskusi mainekate köökides, sealhulgas Passis ja Eraldistes. Juustukoogivabrikus töötades valiti mind üheks 50 parimast kokast 800-st.

Kokk

Arnae rafineeritud kodune toiduvalmistamine

Viis aastat kogemust jagan teistega hoolikalt valmistatud söögikordade kaudu oma armastust toidu vastu. Ma omandasin kraadi Auguste Escoffier School of Culinary Arts 'is. Praegu valmistan eineid pensionil National Football League 'i mängijale ja tema perele.

Kokk

Pärsia lahe ranniku söögikohad Jewelilt

Mul on üle 30-aastane kogemus majutussektori igas aspektis. Kulinaaria- ja magistrikraad külalislahkuse juhtimises Johnson & Walesi Ülikoolist. Asutasin oma kokaäri, et luua mälestusi ja suhelda suurepäraste inimestega.

Kokk

Elizabeth 'i kõrgendatud menüüd

10-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud Cajuni, kreooli, prantsuse, Mehhiko ja Euroopa-Ameerika köökidele. Õppisin Texase Houstoni veinikoolis ning mul on WSET 1 ja WSET 2 sertifikaat. Töötasin Texase osariigis Houstonis Michelini tärni võitvas India restoranis Musafeer.

Kokk

Ilonka rabavad charcuterie-lauad

Kaheksa aastat kogemust Olen iseõppinud kokk, kelle kirg on luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Lõpetasin 2020. aastal Augusté Escoffieri kulinaarsete kunstide kooli kõrghoonetega. Asutasin ettevõtte, mis keskendub maitsvate ja kunstipäraste laudade valmistamisele.

Kõik kokateenused

Tipptasemel söögikokk Melissa

Mul on olnud 15-aastane kogemus, alates saiakeste küpsetamisest kuni peenete söögikohtadeni. Olen koolitatud kondiiter, kellel on olnud praktilisi kogemusi mitmesugustes kulinaarsetes valdkondades. Olen pakkunud privaatseid üritusi ja korraldanud tipptasemel toiduelamusi.

Deja kureeritud laud

Kaheksa aastat kogemust Olen veetnud oma karjääri, valmistades toitu, mis ühendab inimesi. Õppisin oma koduses köögis süüa tegema, tugevdades oma oskusi treeninguga. Olen töötanud nõustamise valdkonnas, nõustades erinevaid kultuure ja toitumisvajadusi.

Araceli kohalikust inspireeritud söögikohast

10-aastane kogemus Minu kogemus hõlmab sukeldumisbaarid peenete söögikohtade juurde Texases ja Edelaosas. Olen töötanud Truluck's, Fig & Olive 'is, Uchis ja True Food Kitchenis. Mulle meeldib luua ainulaadseid kulinaarseid elamusi, mis ühendavad inimesi

Macki afro-Prantsuse maitsed

15 aastat kogemust jätsin ettevõtte rahanduse, et saada kokaks, segades Prantsuse kööki oma Nigeeria juurtega. Mind on koolitatud Prantsuse kulinaariatehnikatega. Töötasin kahes Michelini tärniga restoranis, lihvides oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas.

Tipptasemel privaatne söögituba peakokk Decardioselt

20 aastat kogemust Olen töötanud köökides erinevates osariikides, kus õppisin uusi kööke. Treenisin kulinaariakoolis ja professionaalsetes köökides kogu Ameerika Ühendriikides. Teenisin Indianapolis Coltsi Sous Chefina.

Christina kreooli inspireeritud söögikohad

9-aastane kogemus Mul on kirg toidu vastu, mida kasvatatakse vanaema köögis koos oma kreooli retseptidega. Ma täiustasin oma oskusi San Jacinto kogukonna kolledži kulinaariakursuses. Ma hindan inimeste kokkuviimist toidu kaudu, väljendades armastust ja hoolitsust igas toidus.

Alejandro ülemaailmsed maitsed

25 aastat kogemust Olen töötanud köökides kogu Euroopas. Õppisin Ameerika Kulinaariainstituudis. Olen Les Toques Blanches 'i ja rahvusvahelise peakokaklubi liige.

Chrissy Joy lõunakreooli köök

10 aastat kogemust alustasin oma karjääri, õppides kulinaarseid oskusi oma vanaema kreooli köögis. Olen õppinud San Jacinto kogukonna kolledži kulinaariakoolis. Olen restaureerimissõna rahvusvahelise kiriku eelistatud müüja.

Euroopa köök 5 peakokk☆ Alexilt

25-aastane kogemus Igas teenistuses pühendan oma kogemuse parima toidu pakkumisele. Treeninud Euroopas Michelini tärniga kokkadega. Olen teeninud kuulsusi, kaasa arvatud paavstile. Ainulaadne söögikogemus.

Kokk Kristine 'i privaatne söögituba

15 aastat kogemust loon ülemaailmselt inspireeritud degusteerimismenüüd värskete hooajaliste koostisosadega. Kulinaarsed kunstid, toiduteenuste haldamine, jätkusuutlikkus ja täiustatud toiduvalmistamise tehnikad. Töötasin restoranides üle kogu maailma, enne kui käivitasin oma privaatse koka äri.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas

Veel teenuseid, mida avastada