Airbnb teenused

Kokad asukohas Gènova

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Gènova

Kokk

Juan Carlose Vahemere köök

20-aastane kogemus Algselt Argentinast pärit ja veetsin 15 aastat oma oskusi Itaalias lihvides. Sain kogemusi tunnustatud Hispaania restoranides Lasarte ja Kursaal. Ma õppisin Baskimaal asuva kolme tärniga Michelini restorani taga asuvalt kokalt.

Kokk

Davidi parim riis ja paellad

Viis aastat kogemust kodus Mallorcal, spetsialiseerunud riisile, paelladele, fideuàdele ja tapadele. Õppisin Molino Rocas Alex del Vicio ja Edu Torresega riisitehnikaid. Olen teinud süüa Baleaari saarte jalgpalliliidu, padeli föderatsiooni, endise jalgpalluri Roger Smithi ja ettevõtja Argentino Manolo Ugarte jaoks

Kokk

Vahemere maitsed koos Pauliga

21 aastat kogemust lai kulinaarne vaatenurk, mis on spetsialiseerunud Vahemere, Peruu ja Jaapani köögile. Õppisin Universidad Gastronómica de las Islas Baleares 'is. Olin Aasia restorani Arume peakokk. Töötasin paljudes kohtades maailmas

Kokk

Peakokk Francesco rahvusvaheline kulinaariaekspert

20 aastat kogemust Olen töötanud kogu maailmas tipptasemel restoranides, eraklubides ja luksuslikus toitlustuses. Lõpetasin oma kodulinna külalislahkuse keskkooli Avellinos, Itaalias. Olin esiletõstetud vene elustiili ajakirjas ja ABC Mallorca elustiiliajakirjas.

Kokk

Palma

Raúli Vahemere maitsed

11 aastat kogemust koolitasin koos tippkokkadega Madridis ja Londonis, enne kui lihvisin oma käsitööd Mallorcal. Ma kasvasin üles oma ema ja onu lummatud köögis. Treenisin Michelini tärniga restoranides Gerhard Schwaigeri ja Stefan Brunneri all.

Kokk

Carlose baski - Vahemere köök

Mul on 18 aastat kogemust. Olen süüa teinud mitmes tuntud restoranis, sealhulgas Michelini tärniga tähistatud Etxanobes. Olen koolitanud Leioa Hospitality Schoolis ja mul on Tai köögi lisakoolitus. Olen Baskimaal osalenud ja võitnud mitu pintxos võistlust.“

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas