
Airbnb teenused
Kokad asukohas Gènova
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Gènova

Kokk
Juan Carlose Vahemere köök
20-aastane kogemus Algselt Argentinast pärit ja veetsin 15 aastat oma oskusi Itaalias lihvides. Sain kogemusi tunnustatud Hispaania restoranides Lasarte ja Kursaal. Ma õppisin Baskimaal asuva kolme tärniga Michelini restorani taga asuvalt kokalt.

Kokk
Davidi parim riis ja paellad
Viis aastat kogemust kodus Mallorcal, spetsialiseerunud riisile, paelladele, fideuàdele ja tapadele. Õppisin Molino Rocas Alex del Vicio ja Edu Torresega riisitehnikaid. Olen teinud süüa Baleaari saarte jalgpalliliidu, padeli föderatsiooni, endise jalgpalluri Roger Smithi ja ettevõtja Argentino Manolo Ugarte jaoks

Kokk
Vahemere maitsed koos Pauliga
21 aastat kogemust lai kulinaarne vaatenurk, mis on spetsialiseerunud Vahemere, Peruu ja Jaapani köögile. Õppisin Universidad Gastronómica de las Islas Baleares 'is. Olin Aasia restorani Arume peakokk. Töötasin paljudes kohtades maailmas

Kokk
Peakokk Francesco rahvusvaheline kulinaariaekspert
20 aastat kogemust Olen töötanud kogu maailmas tipptasemel restoranides, eraklubides ja luksuslikus toitlustuses. Lõpetasin oma kodulinna külalislahkuse keskkooli Avellinos, Itaalias. Olin esiletõstetud vene elustiili ajakirjas ja ABC Mallorca elustiiliajakirjas.

Kokk
Palma
Raúli Vahemere maitsed
11 aastat kogemust koolitasin koos tippkokkadega Madridis ja Londonis, enne kui lihvisin oma käsitööd Mallorcal. Ma kasvasin üles oma ema ja onu lummatud köögis. Treenisin Michelini tärniga restoranides Gerhard Schwaigeri ja Stefan Brunneri all.

Kokk
Carlose baski - Vahemere köök
Mul on 18 aastat kogemust. Olen süüa teinud mitmes tuntud restoranis, sealhulgas Michelini tärniga tähistatud Etxanobes. Olen koolitanud Leioa Hospitality Schoolis ja mul on Tai köögi lisakoolitus. Olen Baskimaal osalenud ja võitnud mitu pintxos võistlust.“
Kõik kokateenused

Pauli peened söögikohad Vahemere ääres
15-aastane kogemus Alates 17. eluaastast olen reisinud Taisse, Uruguaysse ja mujale, et oma karjääri jätkata. Õppisin Baleaari saarte UIB Gastronoomilises Ülikoolis ja Lyfe Instituudis. Minu aeg Michelini tärniga Xorigueris ja Sumaqis viisid mind Arume 'is peakoka töö juurde.

Cocina sin borderontier por Julian
12 aastat kogemust Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotell Casa San Agustín en Cartagena ja San Ignacio. Ma täiustasin oma kulinaarsed teadmised kaheaastase kraadiõppega. Töötasin Forbesis erakokana silmapaistva isiksuse heaks.

MaitsedDeMallorca koos peakokk Estebaniga
20 aastat kogemust, kirglik ja loominguline kokk, ühenda igas toidus värskus ja traditsioonid. Osalesin 2004. aastal Argentinas Córdoba professionaalses kokanduskoolis. Mul on pikk kogemus Argentinas, Itaalias, Formenteras ja Mallorcal.

Spetsiaalne privaatne söögituba Jacksonist
20 aastat kogemust juhtisin Ühendkuningriigis toitlustusettevõtet, kuid nüüd tähistan Hispaania maitseid. Töötasin Londoni ühes parimas tipptasemel toitlustusettevõttes AP&Co. Mind nimetati Ida-Inglismaa parimaks pulmahoidjaks.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Gènova
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Barcelona
- Fotograafid Valencia
- Eratreenerid Alicante
- Erakokad Palma
- Erakokad Marseille
- Erakokad Barcelonès
- Erakokad Nord de Palma District
- Fotograafid Girona
- Erakokad Cassis
- Erakokad Serra de Tramuntana
- Erakokad Sitges
- Eratreenerid Baix Empordà
- Eratreenerid Alacantí
- Erakokad Baix Llobregat
- Jumestus Barcelona
- Eratreenerid Palma
- Fotograafid Marseille
- Fotograafid Barcelonès
- Massaaž Nord de Palma District
- Fotograafid Cassis
- Eratreenerid Serra de Tramuntana
- Fotograafid Sitges
- Jumestus Baix Llobregat
- Eratreenerid Barcelona