Airbnb teenused

Kokad asukohas Jersey City

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Jersey City

Kokk

Jeremy elegantsed söögikohad

Olen töötanud 7-aastane kogemus Pariisis ja New Yorgis peenetes söögiköökides ja toitlustusettevõtetes. Ma treenisin Ferrandi Pariisis. Kolisin Pariisist New Yorki, et töötada luksusliku toitlustusettevõtte heaks.

Kokk

Esmaklassiline toiduvalmistamine Deirdre 'ilt

Enne toitlustust ja isiklikku kokkamist töötasin 22 aastat kogemust New Yorgi parimates restoranides. Mul on New Yorgi Prantsuse Kulinaariainstituudi kulinaarsertifikaat. Olen väga uhke, et minu toiduvalmistamine võimaldab klientidel kokku tulla ja sidemeid jagada.

Kokk

Globaalne peensöömine Robertilt

20-aastane kogemus Olen New Yorgis Manhattanil asuva G-7 saatkonna ja peakonsulaadi peakokk. Osalesin The Culinary Institute of America, ühes maailma parimas toiduvalmistamise kolledžis. Olen James Beard Ivy auhinna võitja, kellel on au oma panuse eest kulinaarsesse maailma.

Kokk

Kõrgendatud Kariibi mere söögikohad Dericka poolt

Olen töötanud 13 aastat kogemust kõrgema profiiliga klientide erakokana ja kulinaariakonsultandina. Treenisin ülemaailmset kööki, tehnikat ja rafineeritud esitlust. Ma käivitasin Kariibi mere toiduauto ja vürtside liini ning seda tutvustasid Clase Azul ja PBS.

Kokk

Francesco autentsed Itaalia söögikohad

15-aastane kogemus Olen rahvusvahelise kogemusega Itaalia kokk, kes ühendab loovuse ja traditsioone. Õppisin Itaalias ja Madalmaades restoranides süüa tegema. Ma tegin süüa koos Ciano Internationaliga Haagis asuvas ICC restoranis.

Kokk

Rivera peened söögikohad

32-aastane kogemus Ma valmistan meeldejäävaid söögikohti. Olen lihvinud oma käsitööd tuntud köökides New Yorgis, Dubais, Floridas ja Ecuadoris. Mulle anti au ja olen nüüd Firemen Hospitality Groupi kulinaariajuht.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas