Airbnb teenused

Kokad asukohas Boston

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Boston

Kokk

Boston

Jaysoni värske ja põnev köök

20-aastane kogemus Paljude kõrgprofiiliga klientide jaoks olen süüa teinud sellistes kohtades nagu Itaalia, Prantsusmaa ja Hispaania. Mul on õpipoisiõppe diplom ja Ameerika Kulinaaria Föderatsiooni sertifikaat. Olen ka Le Amis d 'Escoffieri ja Chaine des rotisseurs' liige.

Kokk

Didemi Vahemere laud

22-aastane kogemus keskendun Vahemere ja Lähis-Ida köögile, kasutades hooajalisi ja kvaliteetseid koostisosi. Mul on Cambridge 'is profikraad koos kulinaaria- ja ärikoolituse seguga. Osalesin koos José Andrési ja Ana Sortuniga The Immigrant Cookbookis.

Kokk

Quincy

Peteri vabandamatu Vietnami lohutustoit

18 aastat kogemust tegin kokkadele Jamie Bissonnette 'ile ja Ken Oringerile ning olen lavastanud kogu Ameerikas. Osalesin Cambridge 'i kulinaariakoolis ja olen koolitanud auhinnatud kokkade all. Ka 2024. aastal nimetati mind Bostoni söögikohaks aasta kokk.

Kokk

Ariah's Sushi ja Aasia fusioon

15-aastane töökogemus Olen uuenduslik sushikokk, kes on korraldanud Rhode Islandi moenädala üritusi. Mul on Johnson & Walesi ülikoolis kulinaarne kraad ja mul on ServSafe 'i sertifikaat. Võitsin RI-s kaks aastat järjest parimat sušit ja korraldasin privaatse Victoria's Secret 'i ürituse.

Kokk

Didemi Vahemere söögikohad

18-aastase professionaalse kulinaarse kogemusega olen koos kuulsate kokkade, sealhulgas James Beard Awardi võitjatega kuulsates köökides nagu Oleana ja Sofra Bakery. Olen spetsialiseerunud Vahemere ja Lähis-Ida köögile ning loon elavaid ja maitsvaid roogasid, mis on kohandatud sinu maitsele. Olen pühendunud professionaalsusele, loovusele ja detailidele tähelepanu pööramisele, pakkudes restoranikvaliteediga söögikohti mugavalt sinu kodus. Alates parimate koostisosade hankimisest kuni kaunilt kaetud kursuste serveerimiseni tagan sujuva ja meeldejääva kulinaarse kogemuse.

Kokk

Christopheri hakitud tšempioni kokalaud

18 aastat kogemust Olen kahekordne toiduvõrgustiku hakitud tšempion, kes valmistab minu reisidest inspireeritud roogasid. Õppisin toiduvalmistamist Johnson & Walesi Ülikoolis ja At-sunrice 'i akadeemias Singapuris. Sellest ajast alates olen konkureerinud veel kahel toiduvõrgustiku võistlusel - Alex vs. Ameerika ja Fire Masters.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas