Airbnb teenused

Kokad asukohas Hoboken

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Danielle – just sinule mõeldud kulinaariaelamused

Naudi eratellimusel valminud menüüd, mida pakub privaatkokk, ja toitlustusteenuseid, mille puhul kasutatakse esmaklassilisi koostisosi ja mida pakutakse kodus – kõik see on loodud selleks, et muuta sinu peatumine meeldejäävaks ja pakkuda unustamatuid kulinaarseid hetki

Parmigiano on Wheels w Chef Chris

Brooklyni/Queensi Itaalia köök Sitsiilias trattorias istumise tundega

Ivani kosmopoliitne Itaalia köök

Segan Itaalia ja Kesk-Euroopa maitsed kohalike orgaaniliste koostisosadega.

Olushola afro-Kariibi mere hingetoit

Olen töötanud New Yorgi parimates kulinaarsetes kohtades, nagu Red Rooster, Food52 ja The Kitchn.

Elegantne õhtusöök koos tippkokk Jeremyga

Koge rafineeritust kodust lahkumata.

Reece'i mitmekesised kulinaarsed degusteerimised

Olen töötanud New Yorgi kolmes kõige populaarsemas luksusrestoranis.

Francesco autentsed Itaalia söögikohad

Olen kokk ja muusik Modenast, Itaaliast.

Aaroni maitsvad toidud

Sulatan traditsiooni kaasaegse elegantsiga ning olen valmistanud süüa Rachel Zoele ja Michael Rubinile.

Kokk Toni sensoorsed söögikohad

Hoolikalt koostatud menüüd, mis hõlmavad minu pärandit ja lapsepõlve toite, kuid #ToniTwistiga! (Pane tähele, et need on privaatkokkade menüüd, mitte valmistoit või toidu kohaletoimetamine)

Annabelle 'i kohalik hooajaline õhtusöök

Ma valmistan põhjapoolsetest taludest ilusaid ja tervislikke toite, mis on valmistatud hooajaliselt. Kõik on orgaaniline, valmistatud armastusega ja kasutades kõige kvaliteetsemaid koostisosi, mida New York pakub.

Natacha globetrotting-maitsed

Asjatundja põliselanike, kaasaegse Ameerika, Prantsuse köögi ja kultuurilise toiduga seotud reisides.

Carlo intiimsed õhtusöögid

Olen valmistanud toitu kuulsatele klientidele, nagu Anthony Bourdain, Ice T ja paljud teised.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas